Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Blouse dames en Blouses grote maten

Al eeuwen lang dragen wij vrouwen de blouse dames of zelfs de blouses grote maten. In warme landen zoals het oude Egypte werd hij gemaakt in ragfijne weefsels en arme gebieden gewoon van oud materiaal en grove jute zakken. Naarmate dames kleding steeds belangrijker wordt in de maatschappij, gaat ook de blouse zich ontwikkelen. Van wijde lange modellen naar mooie korte getailleerde modellen.

 

Grote maten blouses dames

De basis blouse is nog altijd belangrijk, hij is vaak wit of lichtblauw en soms met een subtiel streepje. Hij complimenteert je zakelijk outfit, met een colbert of jasje. De Blouse wordt ook regelmatig gecombineerd met een trui of spencer. Of zelfs onder een t shirt, soms zitten ze aan elkaar vast. Deze trends zullen regelmatig terugkeren in het modebeeld.

De blouse is een artikel wat getailleerd gedragen kan worden en die juist oversized het goed doet, denk hierbij aan de het mannenoverhemd dat door vrouwen gedragen wordt.

De blouse is het combinatie artikel bij uitstek. We dragen hem sportief met een jeans, casual met een pantalon en in de zomer leuk geknoopt op een korte broek.

 

Wat voor grote maten Blouses hebben wij?

Zoek je een grote maten dames blouse in maat 38, dames blouse in maat 40, blouse maat 42, blouse maat 44, blouse maat 46, blouse maat 48, blouse maat 50, blouse maat 52, blouse maat 54, blouse maat 56, blouse maat 58 of blouse maat 60?

Is jouw maat uitverkocht? Neem dan snel contact met ons op, wellicht kunnen wij jouw favoriete items in jouw maat bijbestellen.

Chat openen