www.fashionbyfleur.nl

Dames blouse en Blouses grote maten

Al eeuwen lang dragen wij vrouwen de blouse dames of zelfs de blouses grote maten. In warme landen zoals het oude Egypte werd hij gemaakt in ragfijne weefsels en arme gebieden gewoon van oud materiaal en grove jute zakken. Naarmate dames kleding steeds belangrijker wordt in de maatschappij, gaat ook de blouse zich ontwikkelen. Van wijde lange modellen naar mooie korte getailleerde modellen.

Dames Blouse

Door de eeuwen heen is de  dames blouse een zeer belangrijk artikel. Zolang de mensheid er is is hij er al voor zowel mannen als vrouwen geweest. In landen waar het eigenlijk altijd warm is, zoals het oude Egypte, werd hij gemaakt in ragfijne weefsels en arme gebieden gewoon van oud materiaal en grove jute zakken. Naarmate kleding steeds belangrijker geworden is in de maatschappij , gaat ook de dames blouse zich ontwikkelen. Van wijde lange modellen naar mooie korte getailleerde modellen. Filmsterren op het witte doek dragen blouses die mooi zijn afgewerkt met kraagjes met steentjes en versiersels.

De dames blouse combineren

Het bloesje is een item waar je veel kanten mee op kunt. Je kan de blouse combineren naar je gelegenheid. De basis blouse is er vaak in wit of lichtblauw. Hij complimenteert je zakelijk outfit, zeker gecombineerd met een blazer of jasje. Tijdens koelere seizoenen worden blouses vaak gecombineerd met een trui of spencer. Of zelfs onder een t shirt, soms zitten ze aan elkaar vast. Deze trends zullen regelmatig terugkeren in het modebeeld.

De blouse is een artikel wat getailleerd gedragen kan worden en die het ook oversized het goed doet, denk hierbij aan de het mannenoverhemd dat door vrouwen gedragen wordt op een basic spijkerbroek met sneakers eronder. De klassieke outfit waar je veel sterren mee ziet rondlopen.

De dames blouse is zoals je leest een combinatie artikel bij uitstek. Of je hem nu sportief met een jeans, casual met een pantalon of in de zomer leuk geknoopt op een korte broek draagt.

Grote maten blouses dames

De basis blouse is nog altijd belangrijk, hij is vaak wit of lichtblauw en soms met een subtiel streepje. Hij complimenteert je zakelijk outfit, met een colbert of jasje. De Blouse wordt ook regelmatig gecombineerd met een trui of spencer. Of zelfs onder een t shirt, soms zitten ze aan elkaar vast. Deze trends zullen regelmatig terugkeren in het modebeeld.

De blouse is een artikel wat getailleerd gedragen kan worden en die juist oversized het goed doet, denk hierbij aan de het mannenoverhemd dat door vrouwen gedragen wordt.

De blouse is het combinatie artikel bij uitstek. We dragen hem sportief met een jeans, casual met een pantalon en in de zomer leuk geknoopt op een korte broek.

Wat voor grote maten Blouses hebben wij?

Zoek je een grote maten dames blouse in maat 38, dames blouse in maat 40, blouse maat 42, blouse maat 44, blouse maat 46, blouse maat 48, blouse maat 50, blouse maat 52, blouse maat 54, blouse maat 56, blouse maat 58 of blouse maat 60?

Is jouw maat uitverkocht? Neem dan snel contact met ons op via info@fashionbyfleur.nl, wellicht kunnen wij jouw favoriete items in jouw maat bijbestellen.

Kan inluiden helpen?