Onze collectie dames kleding stellen wij elk seizoen weer met zorg samen. Wij vinden het belangrijk dat onze kleding goede pasvorm heeft voor de vrouw vandaar dat wij de merken Yest, C&S, Ivy Beau, By Bella en nog andere merken in onze collectie hebben opgenomen.

 

Resultaat 1–16 van de 228 resultaten wordt getoond

Fashion by Fleur heeft speciaal dames kleding voor de werkende en drukke vrouw. Bij ons kun je makkelijk online dames kleding kopen.

Wij hebben een collectie kleding die past bij je drukke leven en waarbij je voor elke gelegenheid het juiste item kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een LBD of jeans of zomerjurkje we hebben het allemaal voor je in onze collectie. Van de mooie dameskleding merken zoals Yest, Ivy Beau en C&S design hebben wij de leukste items voor jou in onze collectie opgenomen. 

Onze collectie kleding gaat verder dan maat 42 wij gaan tot en met 48 en met sommige merken zelfs tot en met maat 56! Kortom voor elke dame met, voor elke vorm kun je bij Fashion by Fleur online  dames kleding kopen die je gemakkelijk thuis kunt passen.