-50%

Dames winterjassen kopen

Het is weer de tijd van het jaar waarin wij dames winterjassen kopen en ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind dat een moeilijk iets. Daarom proberen wij elk seizoen weer een zo gevarieerd mogelijke collectie dames winterjassen in te kopen. Mocht je een type jas zoeken schroom dan niet om ons een bericht te sturen. Wellicht kunnen we je helpen.

Gemak van online dames winterjassen kopen

Als je een dames winterjas online koopt dan kan je hem makkelijk passen in huislijke kring. En eventueel aan je naaste vragen wat zij er van vinden voor je een definitieve beslissing maakt.
Ben je niet zeker van de maat van een product dat je gaat kopen? Kijk dan eens bij onze maattabel door je maten te meten weet je beter welke maat je moet kopen en dat is wel zo fijn. Wij hebben vooral jassen van Yest en Yesta in onze collectie opgenomen dit omdat wij van mening zijn dan hun prijs kwaliteit verhouding zeer goed is voor jou als klant. Naast de prijs kwaliteit verhouding vinden wij ook dat de pasvorm goed moet zijn en dat zit bij deze merk zeker snor.

Welke dames winterjas kopen 

Het is handig om voor je de dames winterjas kopen gaat om te bedenken waar je hem voor gebruikt. Ga je veel met de hond of kinderen in het bos wandelen? Dan is het belangrijk om een waterdichte en wellicht langere jas aan te schaffen (inclusief capuchon). Is het alleen om van huis naar de auto en van auto naar plaats van bestemming te komen dan kan je gaan voor een mooie wollen jas of niet waterdichte jas. De functie is immers jou warm houden voor een korte periode terwijl bij de hond uitlaten je droog en warm moet zijn.

De soorten dames winterjassen die wij in onze collectie hebben zijn wollen jassen, sofshell jassen, teddy jassen, korte en lange jassen en jassen inn de kleuren zwart,groen,rood en nog veel meer. Kortom veel keus is kleur en materiaal,

Onderhoud dames winterjassen

Natuurlijk kan het gebeuren dat je dames winterjas vies is. Het is dan belangrijk om te weten of de jas door jezelf te behandelen is of dat er een stomerij aan te pas moet komen. Hiervoor is het dus van belang dat je voor je zelf aan de slag gaat je het waslabel dat aan de binnenkant van de jas zit te raadplegen. Zo heb jij jaar in jaar uit plezier van jouw jas. Wij hebben ook een blog geschreven over hou jij jouw winterjas kunt behandelen en hoe ze mooi blijven.

Maten dames winterjassen

Wij hebben dames winterjassen in maat 38 tot en met 60 in onze collectie opgenomen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen een jas kan dragen daar waar zij gelukkig van worden.

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?