Onze grote maten kleding dames collectie laten je curves zien en daar mag jij trots op zijn.

Grote maten kleding dames is vaak niet makkelijk te vinden. Daardoor heb je misschien regelmatig moeite met shoppen in de ‘normale’ winkels omdat deze winkels vaak tot en met maat 44 verkopen. Dan is het een goede aanrader om eens een kijkje te nemen bij de zogenaamde ‘curvy fashion’ winkels zoals wij bij Fashion by Fleur. Dit zijn winkels die speciaal kleding ontwerpen en verkopen voor vrouwen met wat meer curves (grote maten dameskleding dus) en hierdoor dus een maatje groter nodig hebben. Dit is natuurlijk niks om je voor te schamen! Wees trots op je prachtige vrouwelijke vormen en neem eens een kijkje bij deze winkels die speciaal kleding voor jou hebben ontworpen om die vrouwelijke vormen te omarmen.

Curvy fashion of grote maten kleding dames

De grote maten kleding dames gaat gelukkig goed met de trends mee. Zo hoef je niet bang te zijn dat deze curvy fashion wat oubollig is of gelijk veel saaier is dan de ‘normale’ kleding. Het is juist super fijn om in deze winkels te shoppen. Zo hoef jij je niet te schamen wanneer je niet in de grootste maat past, omdat deze winkels al bij een ‘grote’ maat beginnen. Bespaar jezelf de ellende door jezelf proberen te proppen in een te kleine maat. Dit is niet alleen slecht voor je zelfvertrouwen het is ook nog eens super zonde van die mooie curves!
De curvy fashion heeft speciaal rekening gehouden met jouw extra vrouwelijke curves, waardoor de kleding nóg beter past dan dat de reguliere kleding al doet. Zo zal deze curvy fashion (of grote maten dameskleding) beter aansluiten op je figuur. Dit zit niet alleen comfortabeler, ook kan je hierdoor lekkerder in je vel komen te zitten: elke keer wanneer je in de spiegel kijkt zie je prachtige kleding die goed staat en aansluit op jouw figuur.

Grote maten kleding dames

Het kan natuurlijk zijn dat je je een beetje onzeker voelt over je lichaam. Geen paniek, dit heeft écht iedereen. Mensen blijven zich nou eenmaal met andere vergelijken, hoe hard we ook tegen onszelf zeggen dat dit nergens voor nodig is. Door te kijken naar een website, die deze grote maten dameskleding verkoopt, zie jij op de website allemaal prachtige vrouwen met een maatje meer. Hierdoor verandert het ‘perfecte plaatje’ waar jij aan moet voldoen, langzamerhand in je hoofd: deze ‘plus size’ modellen hebben namelijk ook een maatje meer en zijn desalniettemin prachtig. Door telkens op websites te kijken die de reguliere maten verkopen, zie jij telkens een model met een maatje XS. Hierdoor kan jij onbewust het beeld creëren dat je er ook zo uit moet zien. Niks is minder waar natuurlijk! De gemiddelde maat in Nederland is maat 42 en dus écht niet die XS van het model. Tevens is er natuurlijk ook niks mis met een maatje XS, elke vrouw is prachtig op haar eigen manier!

Neem een kijkje en laat je verassen met onze collectie grote maten dameskleding!

Ben je nog niet zo zeker over die ene winkel dat grote maten dameskleding verkoopt? Neem dan gewoon eens een kijkje. Je hoeft natuurlijk niet per se iets te bestellen. De grote maten kleding dames gaat vanaf maat 46 tot en met maat 60. Deze fashion industrie groeit momenteel heel hard, waardoor er maandelijks, bijna wekelijks, een nieuwe collectie is te vinden op de website en in de winkels. Hou dit dus goed in de gaten!
Ook kan jij kledinginspiratie op doen door te kijken naar verschillende plus size modellen en hun kledingstyle. Zo kan je bijvoorbeeld op sociale media zoals Instagram, Facebook of Pinterest kijken naar de manier waarop deze modellen hun kleding combineren. Ook zijn er verschillende tijdschriften die zich richten tot deze curvy fashion. Laat jezelf inspireren en voel je fijn in de kleding die je draagt, ongeacht of dit nou curvy fashion is of niet. Iedereen is prachtig op zijn/haar eigen manier!

Grote maten mode dames blog

Natuurlijk bloggen wij ook over Grote maten mode dames. In onze blogs vertellen wij meer over de merken die wij inkopen en geven wij regelmatig tips en trucks over hoe jij je kunt kleden en welke merken wij hebben. Neem regelmatig een kijkje op onze blog.

Yesta

Wij hebben een aantal merken in onze collectie opgenomen die hun collectie verder laten lopen dan maat 44. Ons grootste label is Yesta, en zij gaan met hun kleding maten zelfs tot aan maat 60. Wij verkopen Yesta kleding in de maat 46 tot en met maat 60. Want wij vinden dat iedereen ongeacht haar shape of maat er goed uit moet kunnen zien. Iedereen weet dat als je jezelf prettig voelt in de kleding die je draagt dit ook uitstraalt.

Fransa Plus size selection

Nieuw in ons midden is Fransa Plus size selection, zij verkopen grote maten kleding dames wat hip en betaalbaar is. Per jaar komen ze met verschillende collecties. Wij proberen hier altijd weer de leukste items voor jou uit te zoeken.

Vero Moda Curve

Is het jongst label dat wij hebben toegevoegd aan onze grote maten dameskleding collectie. Deze kleding is een copie van de reguliere Vero Moda collectie echter aangepast voor jouw curves. De collectie die wij online aanbieden groeit elke maand met de leukste items.

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?