Wanneer het seizoen van de jassen is aangebroken dan wil je er ook nog steeds leuk en modieus uitzien. En dat kan prima met de prachtige dames jassen uit onze collectie.

Toont alle 3 resultaten

Jassen dames

Wanneer het seizoen van de jassen is aangebroken dan wil je er ook nog steeds leuk en modieus uitzien. En dat kan prima met de prachtige jassen dames uit onze collectie.

De vraag is natuurlijk een beetje wat is je stijl en van welk type dames jas houdt jij. Wil je een dames winterjas Teddy of korte winterjas van het merk Yest of toch liever een mooie dames trenchcoat van Soaked in Luxury. Heel verschillende soorten jassen, dus zeker keuze genoeg voor de modebewuste vrouw. Een jas moet ook vooral lekker comfortabel en warm zitten.

Met de wollen jas Oslo is dat zeker geen probleem. Een mooie klassieke warme jas waarmee je een heel mooie look creëert met een jurkje en hakken. Op en top vrouwelijk. Maar we weten allemaal dat we ook gewoon druk zijn met kinderen naar sport brengen, boodschappen doen en van alles. Dan is een jas zoals onze lichtgewicht jas of dames winterjas taupe van Lost by Lyla natuurlijk de ideale combinatie.

Echt een aanrader zijn ook de trenchcoats met een mooie riem waardoor je een mooie vrouwelijk look creëert met je outfit. Ideaal voor naar kantoor of een etentje dan wel feestje. En met onze rode trenchcoat straal je ook nog eens één en al energie uit. Draag zoals jij je voelt!

Dus zolang de zon er nog niet is en de jassen nog nodig zijn, kun je maar beter een geweldige mooie, stijlvolle, warme damesjas aan je garderobe toevoegen.