www.fashionbyfleur.nl

Een jurk lange mouw is heerlijk voor de koudere seizoenen

Elke vrouw heeft toch tenminste wel een jurk in haar kast hangen, ook al ben je misschien meer van de jeans. Een jurk mag niet ontbreken in je garderobe. Er zijn gelukkig zoveel verschillende mogelijkheden met betrekking tot jurken dat er voor iedereen wel een favoriet exemplaar te vinden is. Natuurlijk zijn de lente en de zomer de meest geschikte jaargetijden voor een jurk, tenminste dat lijkt het op het eerste gezicht. Maar vergis je niet, want hoewel de lente en de zomer er toe uitnodigt om een jurkje te dragen, de herfst en de winter bieden ook genoeg mogelijkheden. Tuurlijk wanneer het warm is, is het heerlijk om de zon op je huid te voelen schijnen en dan voelt een jurk heel comfortabel. Maar er is meer mogelijk

Hoe combineer je jouw jurk lange mouw het beste in de winter?

Kies als eerste voor een jurk met lange mouw zodat je het lekker warm hebt. Of het dan om een grof gebreide jurk gaat of een stoffen jurk dat maakt niet heel veel uit. Je hebt in elk geval geen koude armen, want daar komt vaak de kou vandaan die je voelt. Heerlijk toch zo’n lekkere dikke jurk. Wanneer je deze combineert met een tregging of dikke maillot dan heb je geen last van de kou. Draag er een paar stoere boots of (enkel)laarzen bij en je bent klaar om de kou te trotseren. Mocht het toch nog niet helemaal comfortabel voor je zijn, draag een van die andere must haves voor elke vrouw, namelijk een heerlijk vest.

Voor elk seizoen een jurk lange mouw

Een jurk met lange mouw is zeker niet alleen geschikt voor de koude seizoenen. Want ook voor het voorjaar of de zomer hebben wij prachtige exemplaren die je heerlijk kunt dragen zonder dat je het te warm of koud krijgt. Door het gebruikte materiaal (in de zomer katoen, in de winter wol) kun je toch het hele jaar door blijven genieten van je favoriete jurk. En natuurlijk bij verschillende gelegenheden want dit type jurk staat niet alleen vrouwelijk maar ook erg gekleed. Eigenlijk volstaat de jurk zelf al en is er niet veel meer nodig om je look af te maken. Wij zijn zelf dol op dit soort jurkjes en dat zie je terug in de collectie. Zoveel keuze heb je nog niet eerder gehad. Dus laat je wegdromen bij al dat moois en zie je zelf er al in rondlopen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben voor jou zeker die ene favoriete jurk in de collectie.

Kan inluiden helpen?