dames t shirts

T-shirts grote maten & T shirts dames kopen

We zijn allemaal razend druk en hollen van de ene afspraak naar de andere en daar tussendoor vraagt je gezin ook alle aandacht. Dan is het soms heel fijn als je eventjes niet over je kledingkeuze hoeft na te denken en gewoon dat heerlijke t shirt dames uit je kast pakt. Want met een mooi dames T shirt boven je favoriete jeans zie je er fantastisch uit en heb je alle comfort om te doen wat er op de agenda staat. 

Het shirt is zo,n algemeen artikel, het kan bijna niet zijn, dat je er niet eentje in de kast hebt liggen. Het shirt is er in veel gedaantes, kleuren, met of zonder opdruk. Basis, trendy, statement, te veel om op te noemen.

T shirts dames kopen

Shirts in grote maten, hebben de afgelopen jaren een modische ontwikkeling ondergaan. Het zijn niet meer alleen van die model loze wijde gevallen of a-symmetrisch. Het shirt heeft meer vorm, mag wat meer aangesloten en wat korter gedragen worden en is een ware basis items voor in je kledingkast geworden.

Voorheen was een shirt A-lijn en in een beperkt  basis kleuren verkrijgbaar echter nu mag iedereen het shirt zien en heeft het de leukste prints, kleuren en is het echt een statement item geworden.

Toch blijft het t shrit dames kopen of het nu voor de reguliere geldt of voor de plussize collectie altijd lastig, Je wilt leuke shirts hebben, die goed passen en een goede prijs kwaliteit verhouding hebben. Dat is ook te snappen omdat die items gewoon jaar in jaar uit goed moeten zijn en zien we deze  vaak in zwart, wit en donkerblauw (als het om basis varianten gaat). Maar  gelukkig zien we steeds vaker t shirts is allerlei kleuren, prints en is het ook een een statement item aan het worden. De dames t shirt mag weer gezien worden.

Het basis shirt is er met een ronde hals of V-hals. Met korte, driekwart of lange mouwen. Van kort naar lang van wijd naar smal. Kortom voor elke vorm en elk persoon wat wils.

Het shirt heeft een steeds uitgebreidere functie. Met name print shirts worden als volwaardig artikel gedragen. Met een broek is het de basis van onze outfit. Een goede print en meer hebben we niet nodig.

Welke maten t shirts dames kopen hebben wij?

Zoek je grote maten shirts in maat 38, shirts in maat 40,shirts in maat 42, shirts in  maat 44, shirts in maat 46, shirts in maat 48, shirts  in maat 50, shirts in maat 52, shirts in maat 54, shirts in maat 56, shirts in maat 58 en shirts in maat 60.

Ben jij opzoek naar een speciale print of vorm of maat shirt? Neem dan via info@fashionbyfleur.nl contact met ons op wellicht kunnen wij je verder helpen in jouw zoektocht naar jouw perfecte shirt

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?