Bij Fashion by Fleur geloven wij in fashion for all shapes and beautiful forms voor jou dus. Neem snel een kijkje bij onze grote maten mode collectie van maat 46 tot maat 56. Wij vullen deze collectie geregeld aan dus kom regelmatig een kijkje nemen.

Resultaat 1–15 van de 64 resultaten wordt getoond

Grote maten fashion

Bij Fashion by Fleur vind je gegarandeerd de kledij die je zoekt van stijlvol tot stoer en casual. Op die manier kan je makkelijk je favoriete outfit vinden, ook als je een maatje meer hebt. Onze plus size mode is speciaal ontworpen voor modieuze personen met maatje 46 tot 56. Kies een van onze stijlvolle outfits en laat je innerlijke diva vrij!

Toon de wereld wie je bent met onze stijlvolle kledij

Wat plus size kledij kopen bij Fashion by Fleur zo leuk maakt? Er is een groot aanbod aan plus size kleding en het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. Hierdoor vind je altijd precies wat je zoekt! Of je nu op zoek bent naar een trendy kleedje voor een feestje of je eerder een casual outfit dat je kan dragen om mee te gaan winkelen. Er is keuze genoeg in ons aanbod. Op die manier kan je ook makkelijk kleding kiezen die precies aansluit bij je persoonlijkheid, waardoor je zal stralen van zelfvertrouwen! Met plus size kleding van Fashion by Fleur toon je wie je bent en kan je de wereld aan.

Grote maten mode van de beste kwaliteit

Als je op zoek gaat naar curvy fashion dan is het niet alleen belangrijk dat je mooie kledij vindt, maar ook dat de kledij van goede kwaliteit is. Je wilt namelijk niet dat je favoriete kledingstuk na een aantal keer dragen al stukgaat. De plus size mode van Fashion by Fleur bestaat enkel uit de meest kwalitatieve merken, waaronder Yesta, Bella en C&S Design. Deze merken garanderen je duurzaamheid, want het zijn topmerken die alleen maar gebruikmaken van de beste materialen. Door te kiezen voor deze duurzame kledij ben je er zeker van dat je er een lange tijd van zal kunnen blijven genieten.

De kwalitatieve materialen maken de kleding bovendien erg comfortabel om te dragen. Niets zo onaangenaam als kledij die niet juist zit of onprettig aanvoelt als je het draagt. Daarom spenderen wij van Fashion by Fleur al onze aandacht in het uitzoeken van de juiste merken om aan onze collectie toe te voegen. We zijn tijdens dit proces erg kieskeurig, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich altijd prettig én mooi voelt in de kledij die hij/zij draagt.

Kledij perfect op maat gemaakt

Als je een maatje meer hebt zal je de eindeloze strijd wel kennen: de ene broek zakt voortdurend af, terwijl de andere broek zo hard spant dat je nog nauwelijks kan bewegen. Erg fijn is dit niet. Dit hebt je gelukkig niet voor met onze trendy curvy fashion. Onze kledij zit als gegoten waardoor jij je altijd comfortabel en goed in je vel voelt. Zo zal je nog meer stralen! Onze stijlvolle grote maten mode zal de accenten leggen op je favoriete lichaamsdelen en je mooie vormen en het zal camoufleren waar nodig. Door te kiezen voor een van onze kledingstukken zal jij je dus nooit meer ongemakkelijk moeten voelen en kan je je mooie vormen tonen aan de buitenwereld!