Wanneer het seizoen van de jassen is aangebroken dan wil je er ook nog steeds leuk en modieus uitzien. En dat kan prima met de prachtige dames jassen uit onze collectie.

Toont alle 5 resultaten

Jassen dames

Wanneer het seizoen van de jassen is aangebroken dan wil je er ook nog steeds leuk en modieus uitzien. En dat kan prima met de prachtige jassen dames uit onze collectie.

De vraag is natuurlijk een beetje wat is je stijl en van welk type dames jas houdt jij. Wil je een dames winterjas Teddy of korte yest jas of toch liever een mooie dames trenchcoat van Soaked in Luxury. Heel verschillende soorten jassen, dus zeker keuze genoeg voor de modebewuste vrouw. Een jas moet ook vooral lekker comfortabel en warm zitten.

Met een wollen trenchcoat  is dat zeker geen probleem. Een mooie klassieke warme jas waarmee je een heel mooie look creëert met een jurkje en hakken. Op en top vrouwelijk.

Maar we weten allemaal dat je ook gewoon druk bent met kinderen naar sport brengen, boodschappen doen en van alles. Vandaar dat wij ook sportievere jassen in onze collectie opnemen.

Echt een aanrader zijn ook de trenchcoats met een mooie riem waardoor je een mooie vrouwelijk look creëert met je outfit. Ideaal voor naar kantoor of een etentje dan wel feestje. En met onze rode trenchcoat straal je ook nog eens één en al energie uit. Draag zoals jij je voelt!

De jassen die wij uitzoeken zoeken wij met zorg uit. Wij willen alleen die jassen aanbieden waar jij blij van wordt en die goed zitten. Kom dus snel een kijkje nemen.