Zijn de herfst en de winter jouw favoriete seizoenen met heerlijke vesten dames? Nee, nou de onze eigenlijk ook niet, geen ons maar de warmte van de zomer en de lente. Maar toch hebben deze seizoen ook zo zijn voordelen, want het is weer tijd voor het dragen van een heerlijk vest.

Toont alle 14 resultaten

Vesten dames

Zijn de herfst en de winter jouw favoriete seizoenen met heerlijke vesten dames? Nee, nou de onze eigenlijk ook niet, geen ons maar de warmte van de zomer en de lente. Maar toch hebben deze seizoen ook zo zijn voordelen, want het is weer tijd voor het dragen van een heerlijk vest.  Zelf hebben wij heel wat vesten in onze garderobe en omdat wij dat heerlijk vinden hebben we ook speciaal voor jou een uitgebreide collectie samengesteld. Je zult zien zo wordt de herfst en winter toch nog leuk.

Met een heerlijk grofgebreid vest van Yest heb je het zeker niet koud deze herfst en ook met een lekker lang vest dames kom jij deze periode wel door. Een heerlijk zacht vest om lekker in weg te kruipen als het buiten regent en de wind hard waait. Een perfect vest voor een regenachtige dag is het zachtroze vest Mamu uit de collectie van Ichi. Natuurlijk hebben we ook voor je de heerlijke grof gebreide wollen vesten, ideaal voor een heerlijke boswandeling. Of wat dacht je van het Ibiza vest Aspen. Dan kun je nog een beetje wegdromen naar de heerlijke temperaturen op Ibiza.

Maar dat een vest zeker niet alleen voor de koudere seizoenen is, bewijzen we met  het lang grijs vest van Soaked in Luxury of het kanten vest uit de Ichi collectie. Beiden zijn heel goed te dragen als de temperaturen niet te laag zijn.

Of je nu voor een lang vest, lang dames vest, wollen vest of kanten vest kiest ze staan allemaal prachtig boven een mooie jeans of rokje.

Onze vesten dames pagina geeft jou alle keuze die je nodig hebt om dat ene geweldige vest te kiezen. Je zult er volop van genieten want koud zul je het zeker niet hebben in je heerlijk dames vest.