Shoppen in de SALE

Shoppen in de SALE 1

Het is altijd verleidelijk om te wachten met shoppen tot de SALE periode weer aanbreekt. Wat is er nu leuker dan mooie items te “scoren” tegen leuke prijsjes. Om goed beslagen ten ijs te komen is het belangrijk om te kijken wat je ook echt nodig hebt. Niemand heeft wat aan miskopen ook niet als het in de SALE was.

In de winkels komt de SALE al goed op gang en vind je kortingen vanaf 30%. Als jij je goed voorbereidt dan kan het zijn dat jij je garderobe goed aanvult met mooie items tegen aantrekkelijke prijzen en komt jij niet thuis met een aankoop die je eigenlijk niet nodig hebt (alhoewel het is natuurlijk altijd leuk om iets extra’s te scoren 😉 ).

De voorbereidingen
Begin eens met het maken van een lijstje met de kastdeuren open. Wat draag je vaak, wat heb je nog niet? En wat wil je graag hebben? En waar hoef je echt niet nog een versie van? Ken je kast dus van de bovenste plank tot de onderste lades! Schrijf het op en neem je briefje mee. Zo ben je gefocust en heb je een duidelijk doel als je gaat sale- shoppen. Maar bepaal ook wat je budget is! En hou je daar aan want sale betekent natuurlijk niet dubbel zoveel kopen :).

Tijdloze trends…
Concentreer je, het is echt niet zo moeilijk en laat je niet gek maken. Richt je op basics die je altijd kunt dragen en makkelijk te combineren zijn met de items in je kledingkast. Mooi gesneden jurkjes, broeken, blouses en jasjes kunnen slim in laagjes worden gedragen en neem je mee van de koude winterdagen naar een warmer voorjaar.

…vs. Items die je altijd al wilde hebben!
Heb je het hele seizoen dat ene jurkje of die mooie broek al op het oog en gaat ie maar niet uit je hoofd? Wacht dan niet langer! Wees slim en blijf op de hoogte van wanneer de sale start. Schrijf je dus altijd in voor de nieuwsbrieven van jouw favoriete (online) winkel (natuurlijk Fashion by Fleur) Zo kun je jouw pareltjes online gelijk in je winkelmandje stoppen.

1. Basics

Ik let altijd op de klassiekers waar ik echt wat aan heb! Tijdloze items die ik lekker lang kan door dragen. De beste basics in neutrale tinten bijvoorbeeld. Ik ga voor een fijn zittende top (waar ik er al een aantal van heb, maar dan kijk ik of ik een bepaalde kleur nog mis!).

2. Truien en vesten
Veelzijdig, straalt warmte én luxe uit. Een trui of een vest is een blijvende investering. Kijkend naar het huidige seizoen ga ik voor een zacht kleurtje en dunne stof. Heerlijk voor de wat koelere zomerdagen.

3. Jassen
Nu is de tijd om te investeren in een mooie tijdloze zomer of tussen jas (zoals de trenchcoat). De trenchcoat kun vrijwel op elke look dragen.

4. Accessoires
Leuke sieraden en sjaals zijn perfect om nu voordelig in te slaan. Met sieraden en sjaals haal jij een “saaie” basic outfit helemaal op.

5. Jeans
Casual en altijd goed: jeans draag je het hele jaar door en met een aankoop in denim sla je de plank nooit mis. In 2016 zien we jeans in alle soorten en maten; skinny, recht, bootcut; ze passeren allemaal weer de revue.

Chat openen