Zomerkleding voor dames, een vlotte zomeroutfit

zomerkleding voor dames
Voor de perfecte collectie zomerkleding voor dames hebben wij enkele leuke musthaves op een rij gezet.  Leuke en goed te combineren zomeritems van fashionbyfleur onder elkaar gezet

Onze populairste kledingstukken voor de zomer in vogelvlucht

Bij de allereerste frisse, bijna verlegen zonnestralen, zie je sommige dames om je heen al in shorts, zomerjurkjes en sierlijke rokjes gehuld. De zomer staat te trappelen voor de deur. Nog een paar weken en dagelijkse temperaturen hoger dan 20 graden zijn een feit. Voor veel vrouwen met of zonder een maatje meer, kan het lastig zijn om comfortabele en tegelijk galante zomerkleding te vinden. Heb jij dat ook? Of vind je het altijd leuk om over zomerse kleding te lezen? In beide gevallen; lees vrolijk verder, want bij fashionbyfleur vinden we het altijd leuk om met (weliswaar ongevraagde) tips en adviezen te strooien.
Met de informatie onder de kopjes: Lange en korte zomerjurkjes; Zomerbroek dames en Luchtige zomerse tops dames, hopen we je enige inspiratie te geven op het gebied van kleding.

Lange en korte zomerjurkjes
Een dag begint altijd goed, als je een zomerse jurk aandoet. Ga je voor spannend zwart en lang van Yest? Of kies je voor de zwierige vrolijke look van Ivy Beau? Sportief gestreept of romantisch gebloemd, kan ook! Ben je vrij of ga je naar je werk? In het ene geval kun je er sneakers onder dragen, in het andere geval misschien pumps. In geval van twijfel, zit je met ballerina’s meestal wel goed.

groen zomerjurkje
zomerjurk groen
zomerjurkje

Zomerbroek dames

Fashionbyfleur verkoopt diverse lange zomerbroeken en shorts. Shorts mogen we trouwens ook nog steeds korte broek noemen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Sommige hebben prints andere zijn effen. Als je voor denim kiest, krijg je een wat stoerdere zomeroutfit. Kies je voor een dunnere gebloemde stof, dan krijg je een meer romantische look. Broeken kunnen altijd goed gecombineerd worden met een luchtig tuniek. Ook de zomerse damestop van hieronder kan er goed bij gedragen worden.

grote maten broek met elastiek
dames korte broek
korte broek dames

Luchtige zomerse tops dames

Een topje, ook wel singlet of hemdje genoemd, is eigenlijk een basic kledingstuk dat in veelvoud in elke kledingkast zou moeten liggen. Het is een simpel, luchtig en sportief zomeritem. Combineren kan bijna niet fout gaan, want het staat leuk boven jeans, zomerbroeken en shorts. Als het later op de dag kouder wordt, draag je er gewoon een vestje of blazer overheen. Het leuke is dat je met die ene beweging ineens een zakelijker outfit aanhebt.

gestreepte top
mouwloze top dames
off shoulder top

Een schurende tip en een Marilyn Monroe-moment

Draag je een jurk of rok en heb je het gevoel dat je blote bovenbenen tegen elkaar schuren? Het kan helpen als je daar (een heel klein beetje!) olie of talkpoeder aanbrengt. Mocht dat helemaal niets helpen, dan ruikt het in elk geval wel lekker fris. Dat is toch ook wat waard. Het dragen van een fietsbroekje kan het vervelende gevoel (ook) voorkomen, verminderen of vertragen. Zo’n fietsbroekje mag je overigens afknippen tot de door jouw gewenste lengte. Het duidelijk zien van broekspijpjes die onder je rok uitkomen, kan je leuke zomeroutfit helemaal teniet doen. Het voordeel van zo’n broekje is dan weer dat je bij een eventueel winderig Marilyn Monroe-moment met omhoog waaiende jurk, niet in je blote billen staat. Of is dat juist een nadeel?

 

Tot slot, ben je er klaar voor?

Ben jij klaar voor de naderende zomer? Let op, want hij komt er aan. Het is onvermijdelijk!
Hopelijk heb je enige inspiratie opgedaan en kun je met onze bescheiden tips en adviezen aan de slag.
Het is niet de bedoeling om je (heel erg) op te jagen, maar de hierboven genoemde zomeritems zijn al beschikbaar in de webshop, as we speak…

Chat openen