Summer Musthaves Top 5

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

De Summer Musthaves van Fashion by Fleur

Elk jaar komen er weer mooie items op de markt die je absoluut kunt gebruiken in de zomer. Lees snel verder en ontdek mijn Summer top 5 musthaves.

1 Zonnebril

Absoluut niet te missen in het rijtje van mijn summer musthaves is natuurlijk de zonnebril. Een zonnebril is ideaal om te gebruiken als je ongegeneerd mensen wilt bekijken op een terras ;-), tijdens het auto rijden of op het strand. Gelukkig hebben we een ruime collectie zonnebrillen in ons assortiment opgenomen zodat er zeker een model bij zit die bij jou past (wil jij weten welk model zonnebril geschikt is voor jouw gezicht? Lees dan de blog over De zonnebril die bij jou past).

 

Read More

5 minute make-up

5 minute make-up tips voor jou als drukke vrouw.

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Oké, iedereen kent het wel, de drukke ochtendspits voor je naar je werk gaat. Of je nu kleine kinderen hebt die aangekleed moeten worden voor school, de hond die nog even snel uitgelaten moet worden of je man die zijn autosleutels mist. ‘s Morgens lijkt het altijd alsof je tijd te kort komt. Als je iedereen op weg geholpen hebt moet jij (nu echt) in razend tempo je haar nog doen en ook nog make-up aanbrengen. Want zeg nou zelf als jij er mooi uitziet in een leuke outfit en een beetje make-up dan krijg je toch ook het gevoel dat jij de hele dag aan kunt? Ik wel in ieder geval.

In deze blog geven we je tips waardoor jij in 5 minuten een mooie verzorgde look creëert en fluitend op tijd bent voor al jouw belangrijke zaken (zo dans je tussen de drukke bedrijven door en zie je er geweldig uit :)).

 

Read More

Werkende moeder en toch tijd voor jezelf? Het kan met deze tips!

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Herkennen jullie dat ook, dat je steeds het gevoel hebt nog heel veel te moeten doen, eigenlijk altijd achter de feiten aanloopt (voor je gevoel) en nooit eens even een momentje voor jezelf, want er is altijd iemand die iets van je wil (Mam, mag ik een ijsje of manlief, waar heb je mijn autosleutels gelaten..) Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik vind het soms best lastig om werk, kids, man, vriendinnen en familie zo te combineren dat ik ook nog tijd voor mezelf overhoudt. Mijn kids zijn weliswaar geen kleintjes meer maar aandacht hebben ze wel nodig (en daar hebben ze ook recht op).

Zelf merk ik dat het hebben van een eigen bedrijf heel anders is dan toen ik in loondienst was. Toen ik nog in loondienst werkte trok ik na een werkdag de deur achter me dicht en was ik “vrij” en kon ik het loslaten. Nu met mijn eigen bedrijf is het echt anders. Werk en privé lopen kriskras door elkaar en als ik niet op pas ben ik 24/7 aan de slag, en dat is logisch want je bent bezig iets op te bouwen en dat gaat niet in 4 * 9. Je hoort me dan ook absoluut niet klagen maar ik ben wel gaan nadenken hoe ik alles in goede banen kan leiden en zo “alle ballen” op een voor mij fijne manier in de lucht kan houden. Daarom heb ik online wat onderzoek gedaan over dit onderwerp en wil deze tien tips jullie niet onthouden. Want of je nu eigen ondernemer bent, een drukke baan hebt of wat dan ook, je tijd is kostbaar en die moet je ook aan jezelf schenken.

Probeer deze tips eens uit en laat het ons weten hoe jij meer in balans met je tijd bent! Hebben jullie eigenlijk nog tips over goede balans creëren van werk en privé, laat dan een reactie achter, dat zouden we super vinden?

Read More

Goede voornemens 2017 en powervrouwen in het zonnetje zetten

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Beste lezers en lezeressen ik wens jullie een heel mooi, gelukkig, liefdevol en fashionable 2017. Hebben jullie nog goede voornemens voor het komende jaar?
Ik zit daar een beetje dubbel in, aan de ene kant heb ik goede voornemens zoals afvallen (wie niet), een goede balans vinden tussen werk en privé en die ook vast houden. Aan de andere kant kun je elke dag opnieuw een keuze maken en opnieuw starten, daarvoor is de start van een nieuw jaar niet nodig. Mooi he dat je elke dag de keuze kunt maken om dingen die je anders wilt te veranderen! Natuurlijk is het voor mij ook belangrijk om goed op mijn lijf te blijven passen dus ook daar moet ik een goede balans in zien te vinden.

Read More

persoonlijk blog

Een dag uit mijn leven

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Een persoonlijk blog vind ik nogal wat. Wat is er namelijk zo interessant aan mij of mijn leven dat mensen er daadwerkelijk over willen lezen. Echter regelmatig krijg ik, van mensen die mijn verhaal deels kennen, de vraag hoe een normale dag er voor mij uitziet. Hoe ik alles voor elkaar krijg maar ook wat doe je eigenlijk de hele dag als je een webshopeigenaar ben. Nu ben ik meer iemand die het hier niet over heeft maar dacht uiteindelijk waarom ook niet. Kortom een dag uit het leven van mij als webshophouder, moeder en chronisch rug patient.

5:30 Opstaan

Op dit heerlijke (kuch kuch) tijdstip gaat mijn wekker. Inmiddels zijn wij het gewend maar ik moet ook toegeven dat het best vroeg is. Mijn man en ik gaan dan naar beneden om samen nog even koffie te kunnen drinken voor hij naar zijn werk moet. Dit vind ik een heerlijk moment. Manlief gaat rond 6:20 weg en ik heb dan nog 40 minuten om nog even bij te komen voor het eerste kind naar beneden komt. In de ochtenden moet ik altijd rustig op gang komen doe ik dit niet kan het bepalend zijn (negatief) voor het verdere verloop van de dag.

Read More

warme choco

Perfecte chocolademelk

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar als de dagen korter worden, de kaarsjes aan kunnen in huis snak ik naar een heerlijk kopje warme chocolademelk. Na jaren de “chocolademelk” uit een pak gedronken te hebben ben ik overgestapt naar het zelfmaken van overheerlijke chocolade melk zonder pakjes en zakjes. En het recept dat ik gebruik deel ik met liefde met jullie.

Natuurlijk denk je bij jezelf: “die techniek heb ik alláng onder de knie!” Think again: er zijn nooit genoeg tips voor het maken van een goddelijke kop dampende choco. Helemaal onderaan staat uiteraard hét recept voor de perfecte homemade chocolademelk met de bijbehorende tips.

 

Read More

najaarscollectie

En dan opeens is daar de najaarscollectie

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Na maanden toegeleefd te hebben naar de vakantie zit deze er voor mij (helaas) weer op. Met mijn gezin heb ik een heerlijke reis gemaakt naar IJsland en de New England staten in de USA. Een mooie en onvergetelijke vakantie met een heerlijke afsluiter in Central Park New York. Op onderstaande foto geniet ik nog even van de rust en de indrukken die we opgedaan hebben voor we weer terugvliegen naar Nederland.

 

IMG-20160802-WA0002

 

Na drie weken is er weer genoeg te doen en is de hectiek van het dagelijks runnen van een bedrijf weer terug. Hierdoor is de vakantie al weer naar de achtergrond verdwenen, maar gelukkig hebben we heel veel foto’s. Bij thuiskomst merk je dat de wereld gewoon doordraait en tref je veel pakketten aan met daarin nieuwe kleding voor het volgend seizoen (terwijl ik nog in vakantiestemming ben 🙂 ). Momenteel levert Soaked in Luxury haar pre fall collectie uit en dit betekent weer veel werk om alle items op de site te krijgen. Read More

Inkopen voor de webshop

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe al die mooie en leuke artikelen van oa Ichi en Soaked in Luxury in mijn webshop komen? In deze blog vertel ik jullie graag hoe ik er voor zorg dat jullie als klanten heerlijk kunnen shoppen. De inkoop is een belangrijk onderdeel van de webshop. Immers met het inkopen van de verkeerde items zullen jullie als klanten niet de kleding vinden die je zoekt. Dat hangt natuurlijk allemaal van smaak af, maar je doelgroep kennen en weten wat ze graag willen kopen en ook nog voldoet aan de mode van het seizoen is de eerste stap in het inkoopproces.

Read More