starbucks beker met naam

Starbucks beker met naam, het ideale decembercadeau

Eigenaar The Blog

Je kent het vast wel. ‘s Ochtends gehaast de deur uit moeten, maar je koffie nog niet op hebben. Zonder je favoriete, warme drank de dag beginnen, is geen optie. Dus wat er ook gebeurt, je cappuccino, latte macchiato of gewone koffie gaat mee. Nu zijn er natuurlijk overal functionele (en vaak een beetje saaie) reisbekers te vinden. Maar wil je echt iets bijzonders, dan kun je een gepersonaliseerde Starbucks beker laten maken. Je naam, favoriete drank en het wereldberoemde Starbucks logo staan prominent op de voorkant. Leuk voor jezelf, maar ook perfect om weg te geven. Een uniek decembercadeau!

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Summer Musthaves Top 5

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

De Summer Musthaves van Fashion by Fleur

Elk jaar komen er weer mooie items op de markt die je absoluut kunt gebruiken in de zomer. Lees snel verder en ontdek mijn Summer top 5 musthaves.

1 Zonnebril

Absoluut niet te missen in het rijtje van mijn summer musthaves is natuurlijk de zonnebril. Een zonnebril is ideaal om te gebruiken als je ongegeneerd mensen wilt bekijken op een terras ;-), tijdens het auto rijden of op het strand. Gelukkig hebben we een ruime collectie zonnebrillen in ons assortiment opgenomen zodat er zeker een model bij zit die bij jou past (wil jij weten welk model zonnebril geschikt is voor jouw gezicht? Lees dan de blog over De zonnebril die bij jou past).

 

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest
5 minute make-up

5 minute make-up tips voor jou als drukke vrouw.

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

 Oké, iedereen kent het wel, de drukke ochtendspits voor je naar je werk gaat. Of je nu kleine kinderen hebt die aangekleed moeten worden voor school, de hond die nog even snel uitgelaten moet worden of je man die zijn autosleutels mist. ’s Morgens lijkt het altijd alsof je tijd te kort komt.  Als je iedereen op weg geholpen hebt moet jij (nu echt) in razend tempo je haar nog doen en ook nog make-up aanbrengen. Want zeg nou zelf als jij er mooi uitziet in een leuke outfit en een beetje make-up dan krijg je toch ook het gevoel dat jij de hele dag aan kunt? Ik wel in ieder geval.

In deze blog geven we je tips waardoor jij in 5 minuten een mooie verzorgde look creëert en fluitend op tijd bent voor al jouw belangrijke zaken (zo dans je tussen de drukke bedrijven door en zie je er geweldig uit :)).

 

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Werkende moeder en toch tijd voor jezelf? Het kan met deze tips!

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Herkennen jullie dat ook, dat je steeds het gevoel hebt nog heel veel te moeten doen, eigenlijk altijd achter de feiten aanloopt (voor je gevoel) en nooit eens even een momentje voor jezelf, want er is altijd iemand die iets van je wil (Mam, mag ik een ijsje of manlief, waar heb je mijn autosleutels gelaten..)  Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik vind het soms best lastig om werk, kids, man, vriendinnen en familie zo te combineren dat ik ook nog tijd voor mezelf overhoudt. Mijn kids zijn weliswaar geen kleintjes meer maar aandacht hebben ze wel nodig (en daar hebben ze ook recht op).

Zelf merk ik dat het hebben van een eigen bedrijf heel anders is dan toen ik in loondienst was. Toen ik nog in loondienst werkte trok ik na een werkdag de deur achter me dicht en was ik “vrij” en kon ik het loslaten. Nu met mijn eigen bedrijf is het echt anders. Werk en privé lopen kriskras door elkaar en als ik niet op pas ben ik 24/7 aan de slag, en dat is logisch want je bent bezig iets op te bouwen en dat gaat niet in 4 * 9. Je hoort me dan ook absoluut niet klagen maar ik ben wel gaan nadenken hoe ik alles in goede banen kan leiden en zo “alle ballen” op een voor mij fijne manier in de lucht kan houden. Daarom heb ik online  wat onderzoek gedaan over dit onderwerp en wil deze tien tips jullie niet onthouden. Want of je nu eigen ondernemer bent, een drukke baan hebt of wat dan ook, je tijd is kostbaar en die moet je ook aan jezelf schenken.

Probeer deze tips eens uit en laat het ons weten hoe jij meer in balans met je tijd bent! Hebben jullie eigenlijk nog tips over goede balans creëren van werk en privé, laat dan een reactie achter, dat zouden we super vinden?

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Goede voornemens 2017 en powervrouwen in het zonnetje zetten

Eigenaar Persoonlijk Blog, The Blog

Beste lezers en lezeressen ik wens jullie een heel mooi, gelukkig, liefdevol en fashionable 2017. Hebben jullie nog goede voornemens voor het komende jaar?
Ik zit daar een beetje dubbel in, aan de ene kant heb ik goede voornemens zoals afvallen (wie niet), een goede balans vinden tussen werk en privé en die ook vast houden. Aan de andere kant kun je elke dag opnieuw een keuze maken en opnieuw starten, daarvoor is de start van een nieuw jaar niet nodig. Mooi he dat je elke dag de keuze kunt maken om dingen die je anders wilt te veranderen! Natuurlijk is het voor mij ook belangrijk om goed op mijn lijf te blijven passen dus ook daar moet ik een goede balans in zien te vinden.

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest
slanker lijken

6 topjes die je slanker doen lijken

Eigenaar The Blog

Slanker lijken, dat willen we allemaal, toch? Maar soms is het best moeilijk om de juiste top te vinden waarin jouw sterke punten goed naar voren komen en je een klein buikje bijvoorbeeld een beetje verdoezelt. Wij zijn voor je op zoek gegaan en hebben 6 tops gevonden waarin je slanker lijkt.

Read More

FacebookTwitterGoogle+Pinterest