Fashion by Fleur

-Fashion for all shapes and beautyful forms-

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Geniet van al het moois dat je op onze site vind en heb je een vraag stel die, ik ben heel graag bereid je daarbij te helpen.

De reden om deze webshop te beginnen begon een jaar na de geboorte van onze dochter Fleur (’04, we hebben ook nog een zoon uit ’99). Een jaar na haar geboorte is er bij mij een chronische rug aandoening geconstateerd wat betekend dat ik 24/7 pijn in mijn rug heb ondanks dat men probeert het onder controle te houden door een neurostimulator en nodige medicatie. Een aantal jaren heb ik nog doorgewerkt bij verschillende werkgevers echter ten koste van mijn eigen energie en klachten. Na een aantal jaren was ik niet meer in staat om hele dagen in loondienst te werken, mijn dagen zijn namelijk redelijk onvoorspelbaar en vind maar eens een werkgever die met deze grillen mee kan buigen.

Na een aantal jaren thuis gelopen te hebben gelopen (doordat ik moest revalideren, nodige operaties te ondergaan en nog meer revalideren) wilde ik eigenlijk wel weer eens op eigen benen staan en niet afhankelijk zijn van mijn partner (afhankelijk zijn is ook iets wat niet in mijn karakter ligt). Na goed nadenken kwam ik op iets wat ik eigenlijk al sinds kinds af aan wilde…… het hebben van een eigen zaak.

Een fysieke winkel lag niet in de mogelijkheden door de beperking maar omdat zij het type is van doorgaan, een positieve levenshouding en vooral kijken naar wat nog wel kan heeft ze Fashion by Fleur opgericht. Een geluk bij een ongeluk want in Fashion by Fleur kan zij haar passie voor fashion en ondernemen kwijt.

Tijdens “slechte” dagen zorgde ik er altijd voor dat ik me mooi kon voelen door me juist op die dagen uit te dossen en me mooi aan te kleden. Dat gaf mij een goed gevoel waardoor ik me weer beter voelde (mijn leef deed niet wat hij moest doen en daar niet goed kunnen bewegen was mijn lichaam ook veranderd) en zin in de dag had.

Dat gevoel dat je mooi bent hoe of wie je ook bent wil ik graag doorgeven. Vandaar dat ik Fashion by Fleur heb opgericht. Dit is de webshop voor de vrouw die zich mooi en vrij om te doen en laten wilt voelen in de kleding die zij aanheeft. De merken die wij vinden passen bij wat Fashion by Fleur wilt uitstralen zijn onderandere Yesta, Yest, Ivy Bella, Ivy Beau, By Bella etc deze merken houden rekening met de Nederlandse dame dus bij ons niet alleen maar kleine maatjes maar de normale maten voor de Hollandse vrouw van maat 38 tot en met 60. 

Wij vinden het belangrijk dat jij makkelijk en lekker thuis je kleding moet kunnen passen. Vandaar dat het pas na 14 dagen bij ons terug hoeft te zijn. Ik vind het zelf ook fijner als ik thuis kleding pas ipv in een winkel. Misschien wil je dat je partner ook nog even zijn of haar mening geeft. 

Neem gerust een kijkje in de shop en stel je vraag aan Petra (info@fashionbyfleur.nl). Wil je geïnspireerd raken met mooie looks? Volg ons dan op Facebook. Want hoe je situatie ook is, van het dragen van mooie, betaalbare mode ga jij je goed voelen en dat straal je ook uit.

 

Lieve groet,

Petra van Huisstede – de Moor

1-verkleind-en-met-bron-en-fotograaf-vermelding

 

close

10% korting op je bestelling speciaal voor jou!

Meld je snel aan en mis geen enkele actie, kledingtip of kortingscode van Fashion by Fleur

Over ons | De vrouw achter Fashion by Fleur 2