En dan opeens is daar de najaarscollectie

najaarscollectie

Na maanden toegeleefd te hebben naar de vakantie zit deze er voor mij (helaas) weer op. Met mijn gezin heb ik een heerlijke reis gemaakt naar IJsland en de New England staten in de USA. Een mooie en onvergetelijke vakantie met een heerlijke afsluiter in Central Park New York. Op onderstaande foto geniet ik nog even van de rust en de indrukken die we opgedaan hebben voor we weer terugvliegen naar Nederland.

 

IMG-20160802-WA0002

 

Na drie weken is er weer genoeg te doen en is de hectiek van het dagelijks runnen van een bedrijf weer terug. Hierdoor is de vakantie al weer naar de achtergrond verdwenen, maar gelukkig hebben we heel veel foto’s. Bij thuiskomst merk je dat de wereld gewoon doordraait en tref je veel pakketten aan met daarin nieuwe kleding voor het volgend seizoen (terwijl ik nog in vakantiestemming ben 🙂 ). Momenteel levert Soaked in Luxury haar pre fall collectie uit en dit betekent weer veel werk om alle items op de site te krijgen.

Nu hoor ik jullie denken maar de zomer is nog niet eens tot haar einde (of überhaupt al begonnen). Toch zijn (web)winkeliers zoals ik al druk bezig met het volgende seizoen. Uitpakken wat we ¾ jaar geleden hebben ingekocht voor onze najaarscollectie, foto’s maken, sorteren en in de winkel hangen (in mijn geval plaatsen van de items in de webshop).

Een paar pareltjes uit de nieuwe collectie hebben we voor jullie snel online gezet. Er zitten heel mooie items bij met mooie volle “herfst” kleuren.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan de najaarscollectie! Het inkopen ervan was voor mij ook geweldig om te doen, en ik heb er echt van genoten. We zijn erg benieuwd naar je reactie, vind je de collectie ook zo mooi als wij? De komende maand zetten wij de collectie online met hierbij alvast een sneak preview van wat er aan zit te komen. Voor iedereen die nog op vakantie gaat, heel veel plezier, geniet er van en tot na de vakantie!!

 

groene topSuede rok Dina

Groene top Dayle € 39,95 Suede Rok Dina €109,95

Chat openen