Goede voornemens 2017 en powervrouwen in het zonnetje zetten

Beste lezers en lezeressen ik wens jullie een heel mooi, gelukkig, liefdevol en fashionable 2017. Hebben jullie nog goede voornemens voor het komende jaar?
Ik zit daar een beetje dubbel in, aan de ene kant heb ik goede voornemens zoals afvallen (wie niet), een goede balans vinden tussen werk en privé en die ook vast houden. Aan de andere kant kun je elke dag opnieuw een keuze maken en opnieuw starten, daarvoor is de start van een nieuw jaar niet nodig. Mooi he dat je elke dag de keuze kunt maken om dingen die je anders wilt te veranderen! Natuurlijk is het voor mij ook belangrijk om goed op mijn lijf te blijven passen dus ook daar moet ik een goede balans in zien te vinden.

Naast de standaard goede voornemens wil ik ook meer positiviteit binnenlaten. Klinkt wat zweverig maar wat ik ermee bedoel is dat er zoveel negativiteit om ons heen is waarbij de nadruk ligt op wat er allemaal mis gaat, wat er allemaal niet kan en dingen vanuit de negatieve kant benaderen. Voorbeeld hiervan was dat ik onlangs bij een presentatie op de school van mijn oudste was. Op een gegeven moment kwamen ze op het vele gamen van de jeugd van tegenwoordig en dat we daar echt rekening mee moesten houden etc. Natuurlijk moet er rekening mee gehouden worden, zeker jongeren wijzen op de gevaren van teveel…. Wat wij nadrukkelijk miste was het benoemen dat veel tieners het echt heel goed doen en zich uitstekend ontwikkelen. Waarom dan toch het benaderen vanuit negativiteit? Een positieve blik verandert direct de een situatie. Probeer maar eens, je zult zien dat mensen heel leuk reageren en veel er ook naar zuchten om een leuke ontmoeting te hebben.

Ik probeer zelf ook te kijken naar wat ik wel kan en vooral niet naar wat ik niet meer kan. Ik weet dat ik door mijn rugklachten echt niet alles meer kan en heel bewust rekening moet houden met wat ik ga doen. Johan Cruyff zei het al “elk nadeel heb zijn voordeel”. En dat is ook helemaal waar. Zonder mijn chronische rugklachten was ik nooit op zoek gegaan naar wat ik nog wel kan en was ik nooit gestart met mijn eigen webshop. Ontzettend leuk en gaaf om te doen, zeker omdat we elke jaar met dubbele cijfers groeien. Hier krijg ik heel veel energie voor terug. Zo heb ik toch een manier gevonden om te werken en mijn steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ik hoop dan ook dat ik mensen hiermee positief kan raken. Ik wil ook andere vrouwen die ware powervrouwen zijn een pluim geven en ga daar dit jaar ook leuke acties mee doen. Ik wil elk kwartaal een powervrouw in het zonnetje zetten en haar verhaal met jullie delen. Dat jullie geïnspireerd raken door deze sterke positieve dames die het verschil maken door te doen wat ze doen.

Hoe we dat vorm gaan geven zullen we in de komende periode kenbaar gaan maken en we hebben jou erbij nodig om die powervrouwen te vinden. Misschien ben je zelf wel de powervrouw die we zoeken of is jouw vriendin dat. Laat het ons via een PB weten, we zetten ze graag in het zonnetje!

Kortom ik wil er een positief jaar van maken vol met powervrouwen, mooie kleding en nog veel meer. Doe je mee?

Goede voornemens 2017 en powervrouwen in het zonnetje zetten 1

 

Chat openen