Operatie Petra

dames mode

Zoals jullie misschien wel weten ben ik de webshop begonnen nadat ik chronische rugklachten kreeg en ben gaan kijken wat ik kan doen om weer mee te draaien in de maatschappij. Paar maanden geleden ben ik naar een andere specialis geweest en dat gaf mij weer wat hoop voor de toekomst, wat dat is……staat hieronder.

Wat is er aan de hand?

Al sinds 17 jaar heb ik chronische rugklachten en leef ik met 24/7 pijnklachten. Dagelijks slik ik tramadol, bupremorfine en heb ik een neurostimulator om de dagen door te komen. Dit lukt met de nodige aanpassingen want ik werk in de ochtend en slaap in de middag 1, a 2 uur om daarna de rest (wat er over is van de dag) van de dag/avond door te kunnen brengen. Om te kunnen blijven functioneren ga ik ook rond 21:30 weer naar bed om rond 7:00 weer op te staan en alles van voor af aan weer op te pakken.

Het werkt zo prima zeker met de hulp van mijn gezin en extra mensen die ik inhuur/in dienst heb maar er bleef altijd wel iets knagen waarbij ik dacht dat dit niet mijn eindstation kon zijn en dat er ook echt wel een andere manier moet zijn om te kunnen “leven” en dat is er. Ik ben naar een ruggenwervelspecialist in een priv√©kliniek in Amsterdam gegaan en hij denkt mij te kunnen helpen.

19-9 aanstaande staat er een operatie voor mij op de planning. Worden er 2 wervels aan elkaar vastgezet en krijg ik een implantaat van een tussenwervel en maken ze de ruimte voor de zenuwen weer wat ruimer zodat ze nergens tegenaan komen. Voor mij houdt dit in dat ik 3 maanden bijna niet kan lopen/zitten en veel moet liggen en daarna een revalidatietraject in ga van nog eens een half jaar.

Wat voor gevolgen heeft het voor de webshop?

Geen, ik heb lieve medewerkers en mijn gezin die ervoor gaat zorgen dat de pakketten gewoon jullie kant op komen. Kan zijn dat er 1 of 2 dagen tussen zit maar dat is dan ook alles. Helpen wordt namelijk naast fulltime banen gedaan waardoor eea iets langer kan duren.

En ik??? ik hoop dat ik aan het einde van het traject van een groot gedeelte van de pijn af ben zodat ik mijn dagen weer kan vullen zoals ik dat voor mijn rugklachten deed en gewoon fulltime kan werken, weer kan sporten en gewoon weer zonder al te veel beperkingen mijn dagelijkse dingen kan doen.

 

Vragenstellen mag altijd en te zijner tijd zal ik ervoor zorgen dat je een beetje op de hoogte gehouden wordt qua voortgang.

 

Liefs,

Petra van Huisstede

 

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?