Summer Musthaves Top 5

Summer Musthaves Top 5 1

De Summer Musthaves van Fashion by Fleur

Elk jaar komen er weer mooie items op de markt die je absoluut kunt gebruiken in de zomer. Lees snel verder en ontdek mijn Summer top 5 musthaves.

1 Zonnebril

Absoluut niet te missen in het rijtje van mijn summer musthaves is natuurlijk de zonnebril. Een zonnebril is ideaal om te gebruiken als je ongegeneerd mensen wilt bekijken op een terras ;-), tijdens het auto rijden of op het strand. Gelukkig hebben we een ruime collectie zonnebrillen in ons assortiment opgenomen zodat er zeker een model bij zit die bij jou past (wil jij weten welk model zonnebril geschikt is voor jouw gezicht? Lees dan de blog over De zonnebril die bij jou past).

 

2 Bikini / Badpak

De tijd om je bikini of badpak uit de kast te halen is toch elke zomer weer een dingetje en we beginnen al vroeg om in “shape” te komen voor de zomer. Ik heb toch het gevoel dat ik zo “bloot” rondloop en vind dat soms toch wel lastig. Ik ben natuurlijk het meest kritisch op mijn eigen lijf en zoals wel meer vrouwen volgens mij ben ik ook onzeker over bepaalde lichaamsdelen. Herken je dat? Laat het gerust weten. Maarja op vakantie ontkom je er niet aan als je lekker op het strand wilt liggen en eenmaal over die drempel ben ik blij dat ik elk jaar weer een mooie fleurige bikini/badpak aan kan trekken. Laat alles van je afglijden en geniet gewoon van het zand, de zon en het even “niks” hoeven.

3 Slippers.

Ik weet niet hoe het met jou is maar zodra het lekker weer is komen mijn slippers weer tevoorschijn. Ik heb ook meerdere paren slippers en dan vooral exemplaren die lekker opvallen qua print of kleur. Voor mij dus echt een item dat absoluut in deze top 5 hoort. Want zeg nu zelf, slippers en zomer gaan hand in hand.

4 Omslagdoek

Als je dan in je bikini of badpak terugloopt naar je caravan/tent/huisje of gewoon een drankje wilt doen aan de bar dan is een omslagdoek ideaal. Wist je dat je een hamamdoek niet alleen als handdoek kunt gebruiken maar deze ook perfect is als omslagdoek? Ik ben helemaal weg van deze roze hamamdoek .

5 Strandtas

Tja wat is strand zonder een strandtas? Een dagje aan het water kan echt niet zonder een mooie strandtas. Ik ga deze zomer voor een mooie rieten strandtas waarin ik alles mee kan nemen. Ik moet immers een handdoek, e-reader, zonnebrandcrème, fles water, geld etc. meenemen en dat kun je dan meer beter in stijl doen! Want ons motto is niet voor niets Fashionable wherever you are!!

Zo nu weet je wat mijn summer musthaves zijn, laat ons ook weten wat jouw musthaves zijn en degene met de leukste musthave foto maakt kans op een surprisebox t.w.v. € 25 (je mag reageren via Facebook, Instagram of onderaan deze blog).

Chat openen