3 slechtste schoenen voor je voeten

schoenen

Bij slechte schoenen voor je voeten denk je al snel aan Killerheels echter het zijn hele andere schoenen die ook erg slecht zijn. De schuldige van pijnlijke voeten zijn echt niet altijd je mooie paar killerheels.
Hieronder staat de top 3 van slechtste schoenen voor je voeten (mits je die schoenen natuurlijk te vaak en te lang draagt).

Slechte schoenen top 3

Muiltjes
Muiltjes, het zusje van de sandaal (met hak) is niet goed voor je voeten. Je enkels krijgen geen steun en je hele gewicht rust op de bal van je voet (hallo verzwikken van enkels).

(Teen)slippers
Wie heeft ze niet in de kast, (teen) slippers. Je weet wel die schoenen die we massaal uit de kast trekken als het zonnig weer is. Teenslippers zijn heerlijk om aan te trekken naar het strand maar…….niet goed voor elke dag. De slipper geeft nul steun en als je ze te vaak en te lang draagt kunnen je tenen omkrullen omdat dat de beweging is die je maakt om op je slippers te kunnen lopen.

Ballerina’s
O zo leuke ballerina’s (of andere platte schoenen) zorgen ervoor dat alle druk op je hiel komt te staan. Zonder steun en goede zool kunnen de schokken tijdens het lopen niet geabsorbeerd worden (hiel vangt alles op en kan op de lange termijn spierscheurtjes veroorzaken). Dus: prima (en zelfs heel slim) om een paar ballerina’s in je tas mee te nemen voor het geval je hakken te veel pijn gaan doen, maar draag ze vooral niet te vaak.

 

Bron: glamour

Chat openen