5 kledingtips die jij nog niet kende

yaco-kledingrek-winkelinrichting

Soda tegen zweetgeur en nog 4 kledingtips die je nog niet kende

  • 1. (Transpiratie)geur in kleding

Pak je dat leuke shirtje uit je kledingkast en net als je deze wilt aantrekken gebeurt het! Bah dat ruikt niet als net gewassen. Je ruikt nog steeds die zweetlucht of het ruikt een beetje muf. Geen zorgen, deze luchtjes krijg je er heel gemakkelijk uit als je het kledingstuk een nachtje laat weken in een sopje van soda. De volgende dag ruikt het weer superfris (wel even laten drogen nog 🙂 ).

  • 2. Weg met pluisjes

Je kent het wel, truitjes die enorm pluisen. Het ziet er niet uit en het liefst wil je ze weg hebben. Dat kan heel gemakkelijk door met een schuursponsje of natte zeem over je kleding te wrijven. De pluisjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

  • 3. Zwarte kleding mooi houden
Zwarte kleding heeft iets chiques en classy, maar na de zoveelste wasbeurt is dat classy er wel af. Vaak wordt je kleding naar veel wassen dof en dat wil je juist niet. Zwart moet stralen. Was daarom je zwarte kleding met zout in plaats van zeep, zo blijft je zwarte katoenen kleding langer mooi. Voor een nog beter resultaat keer je de kleding binnenstebuiten. Gebruik als wasverzachter een scheutje azijn.
  • 4. Schroeivlekken verminderen

Je geld nu eens niet uitgeven aan een nieuw kledingstuk maar gebruiken om je kleding te repareren. Dat is bijzonder hé!! maar het kan echt. Een schroeivlek in de wollen stof van je kleding kun je eenvoudig verminderen door met een schone rand van een munt over de vlek te schrapen. En voila de schroeivlek wordt aanzienlijk vermindert.

  • 5. Nooit meer statische panty’s

Deze kennen we allemaal ladies. Een panty die statisch is en waardoor je rokje vaak aan je panty plakken? Nooit meer last van een plakkende statische panty, wrijf dan wat bodylotion op je panty, zo maak je het materiaal antistatisch! Let wel, bodylotion beschermd niet tegen ladders in je panty, dus denk aan de reserve in je tas.

 

Bron:
Chat openen