6 topjes die je slanker doen lijken

slanker lijken

Slanker lijken, dat willen we allemaal, toch? Maar soms is het best moeilijk om de juiste top te vinden waarin jouw sterke punten goed naar voren komen en je een klein buikje bijvoorbeeld een beetje verdoezelt. Wij zijn voor je op zoek gegaan en hebben 6 tops gevonden waarin je slanker lijkt.

Brede schouders
Niet iedereen is gezegend met een geweldig atletische bouw. Een top met peplum zorgt voor de balans en voegt volume toe aan de onderste helft van je romp. Door de volume aan de onderste helft te maken komt jouw figuur in balans

Wil je een Langer lichaam
Horizontale strepen doen het altijd goed en geven de illusie dat je langer bent. Combineer ze met een A-lijn rok of een hoge taillebroek om je romp nog meer te minimaliseren en je benen meer lengte te geven.

Brede schouders

Niet iedereen is gezegend met een geweldige atletische bouw. Een top met peplum zorgt voor de balans en voegt volume toe aan de onderste helft van je romp. Door de volume aan de onderste helft te maken komt jouw figuur in balans.

Klein
Ben je klein van stuk? Kies dan voor een (wijde) blouse met een V-hals in een luchtige, lichte stof. Het silhouet versterkt je lichaam en zorgt ervoor dat je sleutelbeenderen worden geaccentueerd en het accent juist niet op je buik komt te liggen.

 

Een vol figuur
Het klinkt heel simpel en dat is het ook: een wit T-shirt kan zorgen voor de grootste impact. Zachte stoffen zullen je rondingen juist omarmen. Combineer het met een mooie jeans. Zorg wel dat het shirt mooi bij je zit voor het gewenste effect.

 

Grote borsten

Ga voor een blouse met een elastische naad in de taille. Benadruk de vrouwelijke rondingen in plaats van dat je een tent-achtige situatie creëert.

 

Kleine borsten

Accentueer je bovenlichaam met een off-shoulder-top. Die trekt de ogen naar je bovenlichaam en benadrukt je slanke bouw.

donkerblauw shirt Peplum top
gestreepte trui Horizontale streep
groene blouseBlouse met V-hal
wit tshirt millie Wit t shirt

soaked in luxury topTop met tailleband

donkerblauwe blouseOffshoulder top

Bron: Libelle
Chat openen