Een nieuw seizoen, nieuwe look

look

De zomer is (helaas) bijna voorbij en de herfst komt er alweer aan. Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe look. Tijd dus om je garderobe een opfrisbeurt te geven. Dit kun je heel éénvoudig doen door te kijken welke kleding uit je zomergarderobe slim aangevuld kan worden met de nieuwe hersftkleuren.

Zo blijft jouw look trendy maar hoef je niet direct je hele garderobe te vervangen en kun je fashionable volgens de laatste mode trends de herfst tegemoet.

Groen is één van de kleuren die je in het najaar veel tegen zult komen. Je kunt je look door middel van een groen shirtje of vest direct naar de nieuwe herfst trends pimpen.

In onderstaande back to business look combineer je een skinny jeans (nu €24,95) en zwart jasje (nu €59,95) met een mooie nieuwe groene top Dayle (€39,95). Heel fashionable!

 

jeans, groene top, jasje

 

Relaxte look

De witte blouse is een musthave in elke kledingkast en combineert heel goed met diverse kleuren en kledingstukken. Of het nu voor thuis of voor werk is. In onderstaande look is de witte blouse (nu € 32,50) gecombineerd met een boyfriend jeans ( €69,95), zwarte sneaker ( €79,95) en een mooie handgemaakte shopper (€49,95).

Combineer deze look met de laatste modekleuren en je doet helemaal mee met de trends van dit najaar.

witte blouse, boyfriend jeans, sneakers en tas

Een jurk twee looks

Persoonlijk vind ik het altijd fijn als ik met een kledingstuk meerdere looks kan creëren voor meerdere gelegenheden. Als basis nemen we dit geweldige legergroene blouse jurkje. Ook hier maken we met bestaande kledingitems een outfit die past bij de nieuwe kleuren van het seizoen.

een-jurk-twee-looks-def1

Links is de blouse jurk (€69,95) zakelijk gecombineerd met nude peeptoe heels (€69,95), goldplated ketting (€58,00) en creool mini druppel (€17,00). Rechts is de jurk gecombineerd met een zwarte canvas tas (€ 29,95) en witte sneakers (€54,95).

Kijk maar eens in je kledingkast en combineer!!! je zult versteld staan wat je met je huidige gaderobe allemaal kunt.

Veel plezier met combineren!

Chat openen