Birds on the run sjaals

trendy sjaal

Wij zetten graag het mooie merk Birds on the Run van onze birds on the run sjaals in het zonnetje.

Birds on the run is een Amsterdams modemerk dat sinds 2014 bestaat. De collectie bestaat uit sjaals, hoeden, kussens, handdoeken, spelden en verder alles wat er goed uit ziet met de prints van Birds on the run. De droom van dit merk is om jouw favoriete lifestyle merk te worden en doen er van alles aan om dat doel te bereiken. Zo maken ze gebruik verschillende technieken en onderscheidende prints.

 

Birds on the Run wilt nu en in de toekomst eerlijke producten maken die een topkwaliteit hebben. Zij vinden dan ook dat verantwoorde productie een vanzelfsprekenheid is (daarom zijn ze ook lid van BSCI organisatie die een Gedragscode voor arbeidsomstandigheden hanteert).

Voor onze sjaals, kussens en handdoeken gebruikt Birds on the run veel viscose, modal, katoen en wol, het wordt gemakkelijk om te dragen, zacht en super stijlvol en we beloven je altijd moeiteloos te zien dat NICE een van onze producten draagt ​​… Dus we probeer goed te doen, voor leuke, gave, expressieve, goede mensen zoals JOU! L O V E de wereld, L O V E Birds on the Run

Wij van Fashion by Fleur hebben de Birds on the run sjaals en omslagdoeken in onze collectie opgenomen. Wij vinden hun prints geweldig en door het gebruik van mooie materialen heb je jaren plezier van je sjaal of omslagdoek.

Chat openen