Bloemenprint kleding de trend op dit moment

bloemenprint kleding

Bloemenprint kleding voor jong en oud

Bij een bloemenprint kleding krijg je misschien visioenen van je oma, die zo ongeveer woonde in haar favoriete jurken met bloemenmotief. Maar bloemen in kleding kan ook heel hip en trendy zijn. Sterker nog, het is weer helemaal hip. Draag je kleding met een bloemenmotief dan ben je een echte trendsetter. Fashion by Fleur volgt de ontwikkelingen in modeland op de voet en daarom vind je in onze collectie de leukste en meest trendy kleding met bloemenprint. Maak je keuze uit ons inspirerende assortiment en ontdek dat een jurk met bloemenmotief ook bij jouw kledingstijl past.

Bloemen motieven combineren
Wanneer je mode met bloemmotief draagt trekt dit kledingstuk de meeste aandacht. Het is dus zaak om te kiezen voor een combinatie met “rustige” accessoires. Kies dus voor schoenen met een effen kleur. Draag een ceintuur in effen tint. Kies voor een jasje of vest in zwart of een effen kleur die ook terugkomt in je jurk met bloemenprint. Op deze manier maak je er op eenvoudige wijze een stijlvolle combinatie van. Vermijd combinaties met een motief, omdat het geheel anders te druk en te rommelig wordt.

Kleding met bloemmotief voor iedere gelegenheid
Je kunt kleding items met een bloemmotief voor veel gelegenheden dragen. Een mooie jurk met bloempatroon naar een feestje is een prima keuze. Het staat vrolijk en dat past precies bij de sfeer. Maar je kunt een jurk met een bloemenprint ook prima naar je werk dragen, ook als de dresscode wat strenger is. Want door voor een print te kiezen die stijlvol is en deze met de juiste accessoires te combineren kun je er een mooie combinatie van maken waarin je prima voor de dag kan komen. Bekijk het assortiment dat Fashion by Fleur heeft samengesteld en ontdek dat bloemen in kleding zeer veelzijdig kan zijn.

Chat openen