Body positivity

body positivity

Body positivity

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik twijfel best wel eens aan het feit of ik niet te dik ben, te brede heupen heb etc etc. Dit vond en vind ik een niet zo fijne eigenschap van mijzelf ik heb nl 2 kids in mijn lijf laten groeien heb fysieke klachten waardoor sporten er voor mij zeer beperkt in zit. Om die reden heb ik meegedaan aan een reportage in de Libelle over in badpak/bikini in de zomer rondlopen. Ik loop eigenlijk altijd in een fel gekleurde bikini of mooie opvallende badpak rond en wilde (net zoals ik met de shop wil uitstralen) laten zien dat elk figuur mooi is in welke vorm dan ook. Wij dames (en heren) moeten wat meer positief naar onszelf kijken en kijken of we gezond zijn (dat is namelijk zeer belangrijk) en ons niet zo laten leiden door wat de media aangeeft wat mooi is of wat het perfecte lichaam is. Je moet zelf blij zijn met hoe je bent en als je jezelf elke dag aankleed met kleding die past bij jouw figuur dan wordt je vanzelf meer body positive.

Scoor mooie kleding in jouw maat

In winkels loop je vaak tegen een beperkt aanbod aan kledingmaten aan. Als je surft naar de website Fashion by Fleur kun je ook shoppen als je op zoekt bent naar grote maten. Iedere vrouw en moeder verdient kleding in de kast die haar helemaal tot haar recht laat komen. Het begrip body positivity duikt niet voor niets steeds meer op bij de verschillende sociale mediakanalen. Als jij je prettig voelt in de kleding dan straal je dat gevoel ook uit naar de mensen om je heen. De webshop heeft als taak om jou te laten stralen in de meest passende outfits. Met een paar muisklikken kijk je al rond in het assortiment zonder dat je de deur uit hoeft voor nieuwe aankopen. De collectie nodigt zeker uit voor een bezoek als je winkelt voor kledingmaat 38 tot 56. Wij spelen graag in op de vraag van zo veel mogelijk vrouwen met allerlei lichaamsvormen en lengtes. Het is belangrijk dat je precies weet welke kledingitems het beste in je naar boven halen voordat je het winkelmandje vult. Met body positivity maak je duidelijk dat je jouw lijf neemt zoals het is. Je mag tevreden zijn met een maatje meer wanneer dat oké voelt voor jezelf.

Balans tussen prijs en kwaliteit

Breng absoluut een bezoek aan ons webshop als je waar wilt voor je geld. Vrouwen mogen kwaliteit verwachten voor een investering in hun garderobe. Shoppen voor curvy fashion bespaart je veel ongemak waar je in de gewone winkels tegenaan loopt. Op Fashion by Fleur kom je nooit in de situatie dat die leuke blouse of dat te gekke jurkje alleen in te kleine maten bestaat. In de webshop winkel je op je gemak omdat je weet dat de beschikbare maten aansluiten bij jouw figuur. Kom je ook rustig snuffelen tussen alle broeken, tunieken, tops en shirts uit de verzameling? Speciaal voor onze gasten met een maatje meer presenteren we de webpagina grote maten mode dames. De zoekfuncties zijn zo aangemaakt dat je makkelijk jouw favoriete kledingstukken opspoort. Een zoekopdracht, de selectie van de gewenste kleur en de de filter voor een merk brengen je verder op weg. Het is fijn als je zelf blijft bepalen hoeveel je besteedt aan het shoppen. Je voert meteen het budget in dat je wil uitgeven voor de curvy fashion uit de webshop. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je op het geld let terwijl je de beste kleding aanschaft.

Iedere vrouw is welkom

De kleur van je huid, je haar of je ogen maakt niks uit, want bij elk uiterlijk moet het mooiste naar boven komen. De dames mode in de webshop draagt deze boodschap uit. Het valt op als je ook met een grote maat je lichaam laat zien. Mogelijk stel je zelfs een voorbeeld voor andere vrouwen die zich minder durven showen. Veel zwart dragen voor het verbergen van je figuur hoort vanaf nu tot het verleden. Misschien had je er nog niet aan gedacht, maar je kan gewoon een oversized jurk vinden voor een grote maat. Volg Fashion by Fleur ook op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste items. Artikelen met streepjes, ruitjes of zonder printafdruk liggen allemaal binnen je bereik als je de webshop verkent. Kleding die de nadruk legt op je pluspunten haalt het elegantste in jezelf naar voren. Juist als je hard werkt of druk bent met de kinderen mag je ook aan je outfits denken. Niets weerhoudt je om je slag te slaan tussen de dames mode in de webshop.

Chat openen