www.fashionbyfleur.nl

Fransa Plus size selection

fransa plus size selection

Graag introduceer ik je ons nieuwe label “fransa plus size selection”. Dit merk levert leuke betaalbare dameskleding in maat 42/44-56. Hieronder vertel ik je meer over dit leuke merk die wij sinds dit seizoen bij ons verkopen.

Fransa plus size dameskleding: het merk

Over Fransa Plus Size Selection: Fransa (het moederbedrijf van Fransa Plus Size Selection) werd in 1968 in Denemarken opgericht vanuit de wens om mode te ontwerpen voor de moderne vrouw. In 1990 werd het merk gekocht door de BTX Group en sinds 2012 maakt Fransa deel uit van de succesvolle merkenportfolio van DK Company A/S. Fransa ontwerpt kleding voor de vrouwelijke en goed geklede vrouw met gevoel voor actuele trends en uitstekende kwaliteit. De zes seizoenscollecties voorzien in alle behoeften: van vrouwelijke kleding voor speciale gelegenheden over essentiële basics en kleding die geschikt is voor op kantoor tot ultra fashionable kleding voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de laatste trends, kleuren en stijlen. Alles tegen betaalbare prijzen. Voor elke gelegenheid en voor elke vrouw. In 2021 is Fransa haar plussize label begonnen namelijk Fransa Plus Size Selection. Deze dames kleding loopt van maat 42 – 56 en komt voort uit de reguliere Fransa collectie. Elk seizoen zoeken wij weer de leukste items speciaal voor jou uit.

 

Wat maakt fransa plus size kleding leuk

Het label heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en vind pasvorm belangrijk. Dat kun je zien aan hun kleding. Naast sportieve kleding kun je ook kleding vinden waarmee je naar je werk kunt en kleding voor alle dag. Kortom een veelzijdig merk waar jij als vrouw blij van wordt.
Mooie basics worden afgewisseld met meer fashionable items. De kleding richt zich op alle vrouwen die zich goed voelen met hun curves. Regelmatig vullen wij onze collectie aan dus neem vooral een kijkje op onze merken pagina van fransa plus size selection

 

vest met print dames
Fransa Plus size selection 3
Fransa Plus size selection 5

Fransa plus size selection bij Fashion by fleur

Sinds het seizoen “najaar” 2022 kun je bij Fashion by Fleur het Deense label “Fransa plus size selection” kopen. Ter introductie van dit merk zul je een klein deel van de collectie nu in onze shop zien. Deze selectie zullen wij in de komende maanden steeds verder uitbreiden. Het leuke van dit label is dat ze een mooie prijs kwaliteit verhouding hebben en qua pasvorm rekening houdt met curves. Iets dat wij belangrijk vinden. 

Neem vooral regelmatig een kijkje bij de Merk pagina van dit label zodat jij altijd de nieuwste items ziet. Mis jij iets in onze collectie? Email ons dan, wellicht kunnen wij jouw favoriete product van Fransa in jouw maat bijbestellen. 

Kan inluiden helpen?