Grote maten mode dames

grote maten mode dames

Grote maten mode dames is vaak lastig te vinden in de winkels of je moet er voor naar een speciaalzaak. Wij van Fashion by Fleur vinden het belangrijk dat iedereen met wat voor een vorm en maat ook kan shoppen bij ons.


Omdat jij als vrouw met een voller figuur natuurlijk ook gewoon mooi gekleed wilt zijn, je sexy wilt voelen hebben wij merken gezocht om onze grote maten mode dames collectie uit te breiden. Wij zijn dan ook bezig om verschillende plussize collecties te zoeken waar wij achter staan en een goede prijs kwaliteit verhouding hebben en passen bij het gevoel van Fashion by Fleur. Wij willen namelijk dat elke vrouw zich mooi kan voelen bij welke gelegenheid zij ook is. Of ze nu gaat winkelen met vriendinnen, naar haar werk moet of gewoon thuis aan het rommelen is. Jij moet je mooi voelen of je nu maat 46 of maat 60 hebt. Jij moet je kleden zoals jij wilt.
De merken die wij momenteel hebben zijn YestaIvy Bella en By Bella 

 

Hieronder een paar voorbeelden van onze plus size kleding dames collectie.

rood v hals shirtdonkergroene jurkzwarte travelerpantcapri broek

doorknoopjurk midi

 

Als jij je nu inschrijft voor onze nieuwsbrief dan ontvang je direct 10% korting op jouw bestelling uit onze grote maten mode dames collectie. In de nieuwsbrief delen wij regelmatig leuke tips, looks en ben jij op de hoogte van speciale VIP acties. Wil je deze top met bloemen morgen al in huis hebben, plaats dan je bestelling op werkdagen voor 16:00 uur. Wij zorgen ervoor dan voor dat je bestelling nog dezelfde dag ter verzending wordt aangeboden. Bovendien verzenden wij binnen Nederland kosteloos wanneer je voor € 50 of meer aan items besteld. Gratis verzending dus! Ga snel naar Social Media en begin vandaag nog met ons te volgen op Facebook en Instagram. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Chat openen