Hoe kan je jouw perfecte spijkerbroek kopen?

donkerblauwe spijkerbroek combineren

 

Een van mijn grootste irritaties tijdens het winkelen is het vinden van een broek die past en telkens vraag ik mij weer af hoe kan ik nu een perfecte spijkerbroek kopen? Ik ben gezegend met lange benen en hollandse heupen ;-).
Op een of andere manier is het hierdoor erg lastig om een goede broek te vinden. En dat vind ik jammer, zeker omdat ik een spijkerbroek een van de meest veelzijdige kledingstukken vindt die je in je basis garderobe moet hebben.
Een mooie, nette spijkerbroek met jasje en top kan je zowel casual aan maar als je een dagje op kantoor moet werken misstaat deze look zeker niet. Kortom tijd om uit te vinden hoe jij jouw perfecte spijkerbroek kunt kopen.
Herken jij het bovenstaande verhaal? Met onderstaande tips kan het makkelijker worden op de perfecte jeans voor jouw te vinden.

Ben jij lang?

Hoera! qua jeans kan jij veel hebben echter…heb jij heel lange benen dan kan het lastig zijn om de goede lengtemaat qua broeken te vinden. Tot lengtemaat 34 lukt het vaak nog wel om een broek te vinden echter vanaf lengte maat 36 wordt het moeilijker.
(tip: kijk eens bij Levi’s, Replay en zara daar vind je vaak langere broeken). Jeans die rechtuitlopen staan het mooiste echter als het wat wijder uitloopt krijg je nog langere benen.

Ben jij klein van stuk?

Kies voor een (iets) uitlopende stretch jeans. Deze jeans sluiten mooi aan. Het dragen van een boyfriend jeans/broek is af te raden, deze laten je kleiner lijken. Wil jij een broek met een patroon? Kijk dan naar patronen met verticale lijnen deze maken je optisch langer. Hakken dragen kan natuurlijk ook altijd, hierdoor “krijg” je er direct lengte bij.

Ben jij slank?

Jij kan alle jeans hebben echter skinny jeans en broeken die recht uitlopen staan je het beste maar of je nou een flare, boyfriend of wat dan ook draagt jij kan het allemaal hebben.

Ben jij volslank?

Heb jij net dat maatje meer dan is het niet verstandig om super-strecht moeteken te nemen. Deze type broek zal jouw postuur eerder slecht dan goed doen. Boyfriend en wijde broeken zijn ook een nogo deze accentureren nou net de punten die je niet wilt accentueren. Een aansluitende broek met rechte pijp in een donkere kleur laat jouw figuur perfect tot haar recht komen.

Heb jij bredere heupen?

Stretch jeans is het beste voor jou met een (niet te lage) taille. Grote kontzakken die wat lager op de kont zijn geplaatst flatteren jou het meest.
Veel succes met je spijkerbroek kopen in de toekomst!
skinny jeans boyfriend jeans erin skinny jeans zwarte dames spijkerbroek
bron: planet fem
Chat openen