De ideale roklengte voor jouw figuur

ideale roklengte

Nog even wachten en het is rokjes dag! Maar wat is de ideale roklengte voor jouw figuur? Het is belangrijk om te pronken met een rok die als gegoten zit voor jouw figuur. Ook al is het alleen voor thuis achter je pc omdat als jij je lekker voelt in je kleding je dat ook uitstraalt

 

Het minimale verschil in roklengte kan een maximaal verschil voor jouw figuur geven. Natuurlijk zie je in de spiegel ook wel wat wel of niet leuk/mooi staat maar een paar basic tips zijn natuurlijk nooit weg. Of je nu wilt of je je benen mooi wilt laten uitkomen, je wat langer wilt lijken met een paar kleine veranderingen kom jij stralender dan ooit voor de dag. Maar wat is nou de ideale roklengte voor welk figuur?

Omgekeerde driehoek

Jouw figuur is ook wel te omschrijven als atletisch: brede schouders, een rechte taille en smalle heupen. Het perfecte kledingstuk om jouw vrouwelijke figuur te benadrukken is de rok of jurk Jouw benen zijn er om gezien te laten worden dus voor jouw figuur trek je een korte rok aan die tot boven de knie komt en extra volume bij de heupen heeft om jouw figuur in balans te brengen.

Zandloperfiguur

De zandloper herken je aan de schouders die net zo breed zijn als de heupen, en, waar iedere vrouw jaloers op is, de slanke taille. Je kunt je héél veel hebben, want jouw figuur heeft niet veel nodig om perfect tot haar recht te komen. Of je nu gaat voor mini of maxi en alles er tussenin qua roklengte kan jij alles hebben zolang de rok maar goed aangesloten zit in je taille (tip laat een rok die niet heel mooi zit vermaken bij een kleermaker, dat is het echt waard). Houd er bij een formele gelegenheid wel rekening mee dat een korte roklengte je figuur sexy maakt.

Recht figuur

Met een recht figuur zou je graag willen dat je bredere heupen hebt. droom je misschien van een paar volle borsten of mooie ronde billen maar met behulp van de juiste kleding kan jij al deze dingen voor elkaar krijgen. Ook met een recht figuur hoef je je geen zorgen te maken over de lengte van de rok, als-ie maar volumineus is en strak zit in de taille. De rok voor jou is de plooirok het lijkt alsof die voor jou is gemaakt.

Aardbei figuur

Heb je brede schouders, volle borsten en loop je naar beneden smaller toe? Dan ben jij in het trotse bezit van een aardbei figuur. Net als de omgekeerde driehoek mag jij de aandacht naar je benen trekken door voor een korte rok of jurk te gaan. Ga voor een model met ruches of volume van onder, zoals de wikkelrok. Op deze manier breng jij jouw figuur in balans.

Kijk voor de leukste rokken op onze rokken pagina en wedden dat jij met bovengenoemde tips jouw perfecte rok kunt vinden? Wil jij nog meer inspiratie hebben mbt kleding? Bekijk dan onze facebook of instagram pagina’s

Chat openen