Interview voor weekblad vriendin

Foto van Petra in vriendin

Interview voor Weekblad Vriendin

Een paar weken geleden kreeg ik een leuk mailtje binnen met de vraag of ik het leuk zou vinden om geinterviewd te worden voor het Weekblad Vriendin.

Mijn verhaal was hun ter oren gekomen en vonden dat het een verhaal is wat de lezeressen van weekblad Vriendin zou kunnen inspireren.

Nu vind ik mijn verhaal (lees de Wie zijn wij pagina op de site) niet speciaal en een heel interview? De journaliste verzekerde mij dat het echt een verhaal is die mensen kan inspireren en het zeker een mooi verhaal is.

Ik ben akkoord gegaan, was ook best beniewd hoe zoiets zou gaan.

De dag van het interview was aangebroken en ik moet je eerlijk zeggen in vond het best spannend en raar om, wat voor mij dagelijkse kost is, te vertellen en uit te leggen hoe het er bij mij aan toe gaat. Een heleboel zaken gaan bij mij automatisch en sta er niet bij stil. De journaliste vertelde mij dat ik in het item “mijn leven” kwam te staan wat betekende dat het interview inclusief foto’s zo’n 3 a 4 pagina’s groot zou worden (oeps).
De journaliste stelde mij erg op mijn gemak en daarna hebben wij ruim 1,5 uur met elkaar gesproken.

Naast een interview zou er ook een heuze fotosessie gehouden worden,die zou een week later plaatsvinden.

De fotosessie was erg leuk om te doen het is ook leuk om eens heel mooi en egaal opgemaakt te worden en je haar te laten doen. Het was een lange middag en zeer vermoeiend voor mij. Ik moest daarna echt 2 dagen bijkomen maar het was het zeker waard.

De vriendin waar ik met mijn verhaal in kom te staan is in week 43. Ik hoop ook echt dat het mensen zal inpireren en dat er gekeken gaat worden naar wat men allemaal nog wel kan ondanks beperkingen die de mensen hebben.

Ik probeer elke dag positief door te komen en ja ik heb ook af en toe een slechte dag er tussen zitten. Toch probeer ik manieren te vinden om door te gaan, mijn zaak op te bouwen (wat goed lukt) en mijn afspraken goed uit te kiezen en te plannen dat ik voldoende rust pak om “normaal” door te gaan.

Interview voor weekblad vriendin 2

Vol in de make-up en haar mooi gedaan.

Chat openen