Jouw perfecte spijkerbroek vind je met deze tips

jouw perfecte spijkerbroek

Hoe kom je er achter wat jouw perfecte spijkerbroek is?

Jeans zijn iconische broeken die al vele jaren door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Voor vrouwen is het af en toe echter wat lastig om de juiste jeans te vinden die ook echt passen. Want er komen nog wel eens problemen bij kijken om de juiste jeans te vinden, zoals dat er teveel ruimte is bij de taille, juist weer te weinig ruimte bij de kuiten en bij de bovenbenen, en natuurlijk moet ook de buik goed bij de jeans passen. Je kunt er aardig van gefrustreerd raken als je er keer op keer niet in slaagt om de juiste jeans te vinden die ook echt bij jou passen. Het wordt al helemaal lastig als je je jeans ook nog eens online zou willen kopen. Hoe kom je er dan achter wat voor jeans het beste bij je passen? Er zijn wat tips waar je rekening mee kunt houden wanneer je de volgende keer weer een zoektocht start naar de perfecte jeans.

Kijk naar wat het met je lichaam doet met de perfecte jeans

Jeans die allerlei ongemakken veroorzaken of die helemaal niet goed passen bij hoe je lichaam eruit ziet, zijn sowieso niet de geschikt jeans. Tijdens het passen is het altijd belangrijk om te kijken wat de jeans met je lichaam doet. Het gaat er niet om dat je jeans draagt, maar het gaat er voornamelijk om dat je je er lekker in voelt en dat je er goed uitziet. Als je bijvoorbeeld merkt dat de jeans snijdt, dan betekent dit dat de stof niet goed is of niet bij je past of dat het veel te strak zit waardoor er helemaal geen bewegingsruimte is. Dan heb je te maken met je heupen en met je billen. Deze twee zorgen er altijd voor dat broeken niet zo goed passen zoals ze welden zouden moeten.  Dat is, wanneer je kiest voor een te kleine broek. Houd dus goed rekening met je eigen taille.

Zorg ervoor dat de jeans gestroomlijnd zitten en dat je hem niet constant omhoog hoeft te trekken omdat het constant afzakt. Je hebt niet te maken met zomaar een spijkerbroek. Met jeans moet je er altijd voor zorgen dat deze goed aansluit bij je lichaam. Ook met een normale dames spijkerbroek dien je hier natuurlijk voor te zorgen dat deze een goede pasvorm heeft bij je lichaam, maar met jeans is het echt een vereiste dat deze goed aansluit en perfect valt. Hij dient niet te lang en zeker niet te kort zijn en daarnaast is het ook wel gewenst dat er een beetje stretch in zit. Naar mate de dag vordert, zul je wat meer uitzetten en je krijgt te maken met transpiratie. Dit kan heel vervelend aanvoelen als je jeans op een gegeven moment te strak gaan zitten en je deze niet meer goed past. Daarnaast dien je er ook altijd rekening mee te houden dat je nooit lang dezelfde maat zult behouden. Ook daarom is het altijd aan te raden dat je niet gaat voor de meest strakke jeans die je kunt vinden.

Volg je eigen checklist voor het vinden van je spijkerbroek

Als je goed wilt wat jouw perfecte spijkerbroek is, dan is het goed om je eigen checklist te volgen:

– Gaat de broek goed dicht?
– Als je ondergoed boven je broek uitkomt, is dat lelijk. Een perfecte spijkerbroek is hoog genoeg om dit te verbergen.
– Wil je zakken en hoe groot moeten deze zijn?
– Vind je de kleur mooi?
– Past de jeans bij je outfits?
– Zit de broek niet te strak op plekken en schuurt het niet?

Als je op de meeste vragen ‘ja’ hebt kunnen antwoorden, heb je waarschijnlijk jouw perfecte spijkerbroek gevonden. Neem snel een kijkje in de shop en vind daar jouw jeans.

Of het nu gaat om spijkerbroeken of om “gewone” broeken. Je moet ervoor zorgen dat jij je er comfortabel in voelt. Alleen dan kan je stralen met jouw outfit. Check al onze broeken eens, ik weet zeker dat jouw favoriete broek erbij zit.

Volg jij ons al op Facebook?

Chat openen