Meer kleur in je outfit krijgen? De 4 tips hoe dit te doen.

t shirt v hals dames

Het is leuk om meer kleur in je outfit te stoppen maar hoe doe je dat eigenlijk? In dit blog hebben wij 4 tips voor je op een rij gezet.

Als je in je kast kijkt zal je al snel tot de conclusie komen dat de kleuren die je het meest in je kast hebt hangen/liggen de kleuren zwart, wit, blauw en grijs zal zijn. Deze kleuren zijn lekker makkelijk te combineren en vallen niet zo op. Maar zeg nu zelf, een ouftit met een mooie kleur is toch veel leuker. Naast dat het leuker is kan kleur je namelijk spontaner, vrolijker en toegankelijker doen overkomen en natuurlijk wordt je zelf ook vrolijker van een leuke kleur in je outfit. Ontdek hoe je met de volgende tips heel gemakkelijk meer kleur kan dragen. 

Accessoires in kleur

Een hele makkelijke stap om meer kleur in je outfit aan te brengen is door accessoires. Dit is een gemakkelijk beginpunt (direct in fluor outfit naar buiten lopen kan natuurlijk een stap te ver en te snel zijn ;-). KLijk eens naar het effect als je bijvoorbeeld een zwarte jurk aanhebt en hier een fel rode tas of hakken bij aan te doen. Zo heb je in een handomdraai en met weinig middelen toch een outfit waar kleur in zit. Nog een tip: draag jij vaker lippenstift? Doe dan eens felle kleur op kijk eens wat dat voor effect heeft.

instappers dames

Gebruik Prints in je outfit

Wat ook een snelle en makkelijke manier is om je outfit kleur te geven is het gebruik van prints. Een printje kan je outfit van basic naar leuk upgraden. Je hoeft natuurlijk niet meteen voor panterprint te gaan (mag zeker wel en is eigenlijk nooit uit), je kan ook rustig beginnen met een gestreepte top. Kies dus een keer voor een polkadot blouse in plaats van een witte blouse. Ook leuk is een broek met een streepje in een andere kleur (of juist met een piping aan de zijkant). Door dit soort accenten toe te voegen op je kleding laat je direct je outfit meer opvallen dan dat je voor vertrouwd wit of zwart gaat.

maxi rok

 

Pop of Color

Heb jij al meer kleur in je outfit? Dan kan je gaan voor een pop of color, je kiest er dan voor op een fel kledingstuk te dragen. Trek een gele broek aan met een zwart shirt of stijl je spijkerbroek met een geel biker jack. Zo val je lekker op zonder dat je te veel aandacht of bekijks krijgt wat je wellicht niet prettig kan vinden.  Combineer prints ook vooral met een fel kledingstuk. Heb jij bijvoorbeeld een bloemenprint aan met rood en zwart erin, ga dan voor een rood jack in plaats van die eeuwige zwarte blazer.

groen shirt dames

Colorblocking

Als laatste is het meest gedurfde. Colorblocking. Dit is niet meer dan dat je twee of drie felle kleuren met elkaar combineert. Bij veel lef draag je ook nog contrasterende kleuren met elkaar maar 2 a 3 complementerende kleuren met elkaar combineren kan natuurlijk ook. Voor een echte colorblocking look trek je bijvoorbeeld een groene top aan op een spijkerbroek met eronder rode pumps.

 

 

P.s. wil jij eens volledig in de belangstelling staan? Ga dan eens een keer in 1 opvallende kleur. Wedden dat niemand dan meer om je heen kan.

 

Trek vooral aan wat jij wilt en trek de kleuren waar jij blij van wordt. Laat vooral niemand jouw vertellen dat je iets waar jij je lekker in voelt niet aan kan trekken.

Volg jij ons al op onze social media kanalen? Wij hebben instagram en facebook en laten daar regelmatig looks zien en blijf jij op de hoogte van leuke nieuwe acties.

Chat openen