Het merk Soaked in Luxury why we love it

soaked in luxury

Voor onze shop ben ik altijd op zoek naar mooie merken waarvan wij denken dat ze passen bij onze doelgroep. De vrouw die er mooi en verzorgd uit wil zien, niet te veel wil betalen en druk is met kids, werk en haar sociale leven. Voor jou dus.

Het merk Soaked in Luxury past geweldig bij deze actieve vrouwen. Het merk heeft een fashionable collectie, goede prijs/kwaliteit verhouding en een pasvorm die aansluit bij de gemiddelde Nederlandse vrouw.

Het merk:

Soaked in Luxury is een internationaal modemerk exclusief gericht op vrouwen. De collecties zijn “on trend” en hebben een hoog draagcomfort. De stijl van de collecties zijn vrouwelijk en levendig en omarmt ten volle de persoonlijkheid van de vrouw.

Het verhaal:

Soaked in Luxury werd in 2005 opgericht met een duidelijke missie! Ontwerpen van kleding op trendstijlen met een brede commerciële aantrekkingskracht. Met tal van collecties per jaar heeft Soaked in Luxury snel een leegte gevuld in de mode-industrie. Soaked in Luxury heeft altijd ontwerpen met hedendaagse stijlen tegen betaalbare prijzen voor een steeds veeleisender jonge mode-consument. Vandaag de dag is Soaked in Luxure een gerespecteerd merk dat haar positie als een bruisend internationale merk dat durft te durven handhaaft. Ons groeiende succes is gebaseerd op de ruggengraat van een sterke wereldwijde organisatie, gedreven ontwerpers en de mogelijkheid om up-to-the-minute modieuze stijlen te creëren.

De Soaked vrouw:

De Soaked vrouw heeft een positieve levenshouding, is extravert en sociaal. Ze houdt van een vrouwelijke en modieuze look en geeft de voorkeur aan kleding die haar persoonlijkheid goed doen uitkomen en kleding met een hoog draagcomfort. Ze kiest bewust voor Soaked in Luxury vanwege de vrouwelijke ontwerpen, luxe in de details en de vele on trend stijlen tegen betaalbare prijzen.

Hieronder zie je een aantal favorieten uit de najaarscollectie van Soaked in Luxury.

 

blousejurkgroene blousedames trenchcoatSuede rok Dina

Chat openen