Mode voor een maatje meer

mode voor een maatje meer

Bij Fashion by Fleur hebben we de curvy collectie uitgebreid. Deze collectie mode voor een maatje meer gaat van maat 44- 58/60 en wordt als maar groter qua collectie. Elk seizoen zoeken wij weer de leukste items voor je uit die je vanuit huis makkelijk kan passen en direct kan kijken of je het met items uit je kledingkast kunt combineren.

Welke merken mode voor een maatje meer verkopen wij?

Wij van Fashion by Fleur zijn steeds aan het zoeken naar nieuwe merken die passen bij de huidige collectie en onze filosofie. We hebben sinds najaar vorige jaar Fransa plus size selection geïntroduceerd en vanaf dit jaar is daar Fransa (regulier) bijgekomen. Wij vinden het belangrijk dat de merken die wij inkopen rekening houden met de Hollandsche vormen, lengtes etc. Dat is ook de reden dat wij bijna altijd uitkomen op Deense merken. Fransa (en plus size) is dus zo’n Deens merk.

 

Collectie grote maten mode van Fransa Plus size

Momenteel druppelt de nieuwe collectie van Fransa en Fransa Plus size binnen. Fransa gaat van maat S – XXL en Fransa plus size van maat 42-58. De najaarscollectie bevat leuke frisse kleuren, leuke prints en mooie stoffen die mooi vallen en zitten. Een paar voorbeelden zie je hieronder maar wij hebben natuurlijk nog veel meer mode voor een maatje meer in onze collectie opgenomen.

mode voor een maatje meer

Naast Fransa Plus size hebben wij ook Yest en Yesta in onze collectie opgenomen. Deze merken kenmerken zich ook door hun mooie pasvorm en leuke vertaling van de trendy kleding naar kleding voor hippe vrouwen die nog vol in het leven staan.

 

Check ook altijd onze social media kanalen voor meer inspiratie. Facebook, Instagram, Pintrest

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?