Najaarscollectie voor 2020 leukste dameskleding op een rij

zwart overslagjurkje

Modebewust de herfst en winter in met onze najaarscollectie, maak nu jouw garderobe compleet

De blaadjes vallen van de bomen, het nieuwe modeseizoen kondigt zich aan en daarmee ook onze najaarscollectie. En de trends van het najaar/winter 2020/2021 mag je opvolgen of hier natuurlijk een eigen draai aan geven (pak er vooral uit waar jij je fijn bij voelt). De dameskleding uit de collecties die wij verkopen speelt in op de laatste trends en combineert die samen met basis stukken. Elk nieuw seizoen openen vrouwen de deuren van hun kledingkast met een frisse blik om zo te kijken wat ze hebben en wat er nog bijgekocht moet worden.

Tijdloze dameskleding

Tijdloze exemplaren vormen jouw basis garderobe en daarnaast zoeken de meeste dames nieuwe aanwinsten als aanvulling op hun garderobe. Met bepaalde trendy items kan jij jouw garderobe een upgrade geven en ga daarom ook gericht winkelen. Enorme schoudervullingen en pofmouwen (zoals deze dunne gebreide trui) keren na dertig jaar terug in het modeplaatje. De gigantische schouders hoorden eigenlijk tot het verleden, maar maken toch een comeback. Ze geven de draagster van de trui of de jurk een indrukwekkende uitstraling. Het uitvergrote detail versterkt het gevoel van status op het werk. De schouders lijken breder als ze van nature smal zijn uitgevallen. De opvulling accentueert het pluspunt juist als je wel wijde schouders hebt. In je vrije tijd kom je goed voor de dag met de items van yest kleding. Het merk speelt in op de laatste modestromingen zoals color blocking. Volgens deze ontwikkeling maakt de vrouw verschillende kleurblokken in haar outfit. Het blijft belangrijk dat je voor onbewerkte kledingstukken kiest en prints achterwege laat voor een eenzijdig beeld.

 

Trends dit najaar en deze winter

Na de schoudervullingen en pofmouwen duikt er iin deze najaarscollectie van dames kleding ook een ander modefenomeen op. Op het gebied van accessoires is de riem weer helemaal terug in de aandacht. Het elegante artikel voegt meer toe dan alleen het omhoog houden van de broek. De belt mag opvallen om de middel van het dameslichaam. De vrouwelijke vormen komen zodoende meer tot hun recht in een tuniek of een jurk. Een groot exemplaar geeft de outfit meteen een heel andere uitstraling dan normaal gesproken. Voeg dus meteen jouw favoriet toe aan het winkelmandje om de blits te maken in het openbaar. De accessoire heeft zowel een praktische als een modieuze functie in de garderobe. Ook ruches geven een elegante draai aan een outfit. Ze sieren regelmatig de kledingstukken uit het komende modeseizoen. Ook op jurken uit onze collecties zijn ruches niet meer weg te denken. De romantische versiering zorgt voor een warme sfeer bij de kleding. Zo’n blouse komt als geroepen wanneer je een vriendelijke indruk wil maken of als je het gewoon mooi vindt. Je combineert ruches stijlvol op een rok of op een stoere jeans. Een paar smaakvolle hakken maakt de outfit helemaal compleet.

zwart overslagjurkje

Zit er warmpjes bij dit seizoen met onze najaarscollectie

Blazers en broeken met ruitjes  komen veel voor in onze najaarscollectie en geven je de kans om te experimenteren met de dameskleding. Scoor tijdens een shopsessie in onze najaarscollectie een exemplaar voor in jouw modekast. Yest kleding biedt vrouwen allerlei opties om hun verzameling te verrijken met flitsende items. In de klassieke ruit steel je komende herfst en winter zeker de show bij kennissen. Het is ook mogelijk om een outfit met alleen maar ruitjes op de kop te tikken. De draagster laat het patroon zo veel terugkeren als ze zelf maar wil. Warme vesten mogen niet ontbreken als de tempraturen op de thermometer weer omlaag glijden. Het kledingstuk mag ruim vallen en losjes om het bovenlichaam zitten. Durf de outfit meer pit te geven met een strakke top of een stoere riem. Op deze manier combineer je het vest met een andere trend, terwijl je lekker warm blijft. De nieuwste mode neemt ons verder de geschiedenis in dan de opgevulde schouders uit de jaren tachtig. Terug in de tijd ga je ook door het modebeeld uit de jaren zestig na te volgen. Haal je zonnebril, polokraag en suéde broek maar tevoorschijn. Ze geven ontwerpers nog altijd inspiratie voor de trends van nu.

najaarscollectie geruite blazer

Wil jij altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties? Volg ons dan ook op onze social media paginas zoals Facebook en instagram.

Chat openen