Een pareo ideaal voor op vakantie

pareo

Herken je dat? De zomer vakantie staat voor de deur, de temperatuur gaat stijgen en het strand lonkt. Maar dan realiseer jij je….. Help dat betekent ook bikini’s aan!! Hoe heerlijk je het ook vindt om de warme zonnestralen op je huid te voelen, die bikini he…. zal ik wel, zal ik niet.

Er zijn zo van die “probleem” zones die (althans voor mezelf) zo overduidelijk naar voren komen in een bikini. Waardoor ik me toch wat minder op mijn gemak voel. Voor iedereen die dit herkent en toch heerlijk wil genieten van het warme weer, zon, zee, strand zijn er de Pareo’s.

Een Pareo is ideaal om je dag aan het strand of de boulevard tot een succes te maken en je zelfverzekerde te voelen. Dit is eigenlijk niet nodig, want elke vrouw is mooi zo als ze is, maar we hebben allemaal wel eens een klein beetje hulp nodig. En daar is de Pareo een ideaal item voor.

Dat je hiervoor niet direct naar de shop of winkel hoeft om een “origineel” exemplaar te kopen ligt niet voor de hand. Maar kijk eens goed in je kledingkast of je nog een mooie grote sjaal hebt die ook nog eens van licht materiaal is gemaakt (dit zit namelijk als het warm is veel comfortabeler dan een zwaarder katoenen sjaal). Als voorbeeld noemen wij de blauwe Robson sjaal en de Gimez sjaal uit onze shop. Deze zijn groot genoeg om als omslagdoek dienst te doen zodat jij in je bikini of badpak optimaal van de zomer kunt genieten. En spontaan vanaf het strand een heerlijke cocktail kunt drinken op dat fijne terras zonder dat jij je druk hoeft te maken om jouw “probleemzone”.

Je kan een grote sjaal makkelijk om je middel knopen maar er zijn nog veel meer manieren om een sjaal om te knopen. In het filmpje hieronder worden meerdere manieren van het dragen van deze sjaal voorgedaan.

https://www.youtube.com/watch?v=2IsihOAGlMc

Chat openen