starbucks beker met naam

Starbucks beker met naam, het ideale decembercadeau

Eigenaar The Blog

Je kent het vast wel. ‘s Ochtends gehaast de deur uit moeten, maar je koffie nog niet op hebben. Zonder je favoriete, warme drank de dag beginnen, is geen optie. Dus wat er ook gebeurt, je cappuccino, latte macchiato of gewone koffie gaat mee. Nu zijn er natuurlijk overal functionele (en vaak een beetje saaie) reisbekers te vinden. Maar wil je echt iets bijzonders, dan kun je een gepersonaliseerde Starbucks beker laten maken. Je naam, favoriete drank en het wereldberoemde Starbucks logo staan prominent op de voorkant. Leuk voor jezelf, maar ook perfect om weg te geven. Een uniek decembercadeau!

Overal een refill met deze starbucks beker met naam

Je hoeft allang niet meer in een grote stad te wonen of de wereld rond te vliegen om een Starbucks tegen te komen. Tegenwoordig kun je ook bij veel benzinestations langs de snelweg terecht. Ken jij iemand die pas weer opleeft na zo’n heerlijke frappuccino of iced caffè mocha? Op weg naar die belangrijke afspraak of terug naar huis na een dagje heerlijk shoppen? Dan geef je deze gepersonaliseerde Starbucks beker cadeau en weet je zeker dat je hem of haar een groot plezier doet bij iedere refill.

Maak een statement met je favoriete kleur

Het leuke van de Starbucks beker met naam is dat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Je hoeft dus niet voor standaard groen te gaan, maar kunt ook kiezen voor felroze, trendy zwart of feestelijk goud. Zo maak je de beker nog persoonlijker en is het niet alleen een nuttig reisartikel, maar wordt het zelfs een opvallend fashion statement. Bovendien ben je hartstikke duurzaam bezig, want de gepersonaliseerde Starbucks beker gooi je na gebruik niet weg, maar neem je natuurlijk overal mee naar toe en laat je keer op keer vullen zodra je de kans krijgt.

Shop nu snel jouw eigen starbucks beker met naam

 

Starbucks beker       starbucks beker     starbucks beker