Weg met stijlregels voor curvy vrouwen!

grote maten overslagjurk

2021 is het jaar van de verandering. De zogenaamde stijlregels voor curvy vrouwen die nu gelden, waarbij er wordt gezegd dat curvy vrouwen bijvoorbeeld beter geen coltrui kunnen dragen of crop tops ook not done zijn voor deze vrouwen, gaan compleet van de baan in dit nieuwe jaar.

De maatschappij heeft deze regels bedacht, maar daar komt vanaf nu verandering in. Iedereen mag gewoon dragen wat hij of zij wil. Het maakt hierin dan niet uit wat je kledingmaat is, wat voor figuur je hebt of hoe je er ook uitziet. Helaas is het tot op heden altijd geweest dat niet iedereen zich zelfverzekerd genoeg voelt om maar even te dragen wat ze wil. Dit heeft allemaal te maken met het ideaalbeeld dat er is gecreëerd en waar mensen zich zoveel mogelijk aan proberen te houden. Hoe kleed je je als je dik bent? En hoe ziet de grote maten mode dames eruit? Stel je open voor Curvy fashion en durf jezelf te laten zien!

Wat zijn de stijlregels voor curvy vrouwen?

Als je in een catalogus kijkt met kleding of je kijkt op de televisie en op de posters die op straat hangen, dan zul je altijd mooie en slanke dames voorbij zien komen die de meest uiteenlopende soorten kleding showen en die er daarnaast ook prachtig in uitzien. Zelden zie je dat er grote maten kleding dames voorbij komt. Door de maatschappij is bedacht dat slank en lang zijn het ideaalbeeld is voor elke vrouw. Van jongs af aan kijken jonge meiden al hun ogen uit om er net zo uit te zien als een model. Om er bij te lopen alsof ze in Hollywood thuis horen (want ook daar is dit natuurlijk het ideaalbeeld) en kijken ze neer op iedereen die er maar een beetje anders uitziet. Ben je een beetje voller of sluiten je kleren niet zo goed aan bij je figuur, dan wordt er al gauw op je neergekeken en word je wellicht zelfs gepest. Als je ouder bent, is dit niet veel anders. Ook dan zijn er vrouwen die wat voller zijn die hun schoonheid niet durven te tonen omdat z er bang voor zijn dat er op ze neer zal worden gekeken of dat er vervelende opmerkingen zullen worden gemaakt. En helaas is dit vaak ook het geval. De oorzaak hiervan? Het ideaalbeeld dat de maatschappij voor ogen heeft.

Dag stijlregels!

Iedereen is mooi, op zijn of haar eigen manier! Lap de verschrikkelijke stijlregels aan je laars en vergeet het ideaalbeeld van de maatschappij. Het is nu tijd voor curvy fashion. Zorg voor kleding dat lekker en gemakkelijk zit, maar durf jezelf ook zeker te laten zien. Dat vrouwen met vollere borsten geen coltrui kunnen dragen is natuurlijk hartstikke onzinnig. Durf je borsten juist goed naar voren te laten komen door juist deze coltruien te dragen. Wees er juist trots op dat je ze hebt. Ditzelfde geldt voor een topje of voor een kort rokje. Vele mensen met een buikje of met wat dikkere benen durven geen topje of een kort rokje te dragen. Dat is ook nu verleden tijd. Ja, je hebt vollere benen of een buikje, maar dat maakt toch helemaal niets uit? Het hoort bij jou en wat bij jou hoort, mag je laten zien en daar mag je trots op zijn. Lap de stijlregels dus lekker aan je laars en ga voor de laatste trends op het gebied van mode. Hoe kleed je je als je dik bent? Door te kijken naar de meest uiteenlopende kledingstukken in de categorie grote maten mode dames. Durf kledingstijlen te combineren en bovenal: durf jezelf te laten zien!

Ben jij opzoek naar leuke grote maten kleding dames in maat 46-60 neem dan een kijkje bij onze curvy fashion collectie. En wil je ons op social Media volgen? Check dan onze facebook of instagram pagina.

Chat openen