Tips voor shoppen in de SALE

tips voor shoppen in de sale

De sales zijn weer volop bezig! Om nu niet alles te kopen wat los en vast zit waar je later wellicht spijt van krijgt hebben wij deze tips voor shoppen in de SALE bij elkaar gezet. Want zeg nou zelf, wat is leuker dan juist dat ene geweldige jurkje in de SALE gekocht te hebben.

 

 

Ruime je kast op
Om goed zicht te hebben van wat je eigenlijk nodig hebt is het goed om te weten wat je eigenlijk nog allemaal hebt. Voordeel is dat je weer overzicht hebt in je kast.

Maak een lijstje van alle items die je nodig denkt te hebben en wat je wilt hebben.
Nodig is vaak een heel groot woord maar het is goed om op een rij te zetten dat je nog shirts en broeken nodig hebt omdat je al tig jurkjes in de kast hebt liggen (en nee dat ene geweldige jurkje die je tijdens het shoppen tegen komt hoef je natuurlijk niet te laten liggen).

Stel een budget vast.
Ongegeneerd shoppen is heerlijk maar kan de rest van de maand wel issues opleveren voor de dagelijkse aankopen voor de rest van de maand. Het is dus handig om in je hoofd een bedrag te bepalen wat jij maximaal wilt uitgeven. Wat ook nog eens kan helpen is het geld pinnen en dan alles contant afrekenen hierdoor zie je wat je uitgeeft (pinnen geeft vaak minder inzicht over de dag heen).

Ga naar jouw favoriete webshops
Waarschijnlijk heb je wel een paar webshops waar jij graag je kleding koopt omdat je daar nu eenmaal vaak kleding van je smaak vindt. Maak gewoon een lijstje en kijk daar goed rond wat jij kunt scoren wat er op jouw gemaakte lijstje voorkomt.

Koop niet alles wat je ziet.
Waarschijnlijk zal je heel wat dingen mooi vinden, maar dat wil niet zeggen dat je alles moet kopen wat je ziet. Het zou, zelfs al is het goedkoop, zonde zijn om miskopen te doen.

#10. Overweeg om elk je eigen weg te gaan.
Als er iets is dat wij hebben geleerd, is het wel dat de sale met je besties eigenlijk helemaal niet zo leuk is als het klinkt. Don’t get us wrong: wij gaan graag winkelen met onze vriendinnen, maar niet tijdens de koopjesperiode. Je hebt soms al te weinig tijd als je enkel voor jezelf moet kijken, laat staan dat jullie allebei treuzelen. En soms wil je ook niet dezelfde winkel binnengaan. Spreek dus af om elk je eigen weg te gaan als je merkt dat het niet opschiet. Een gezellig dagje shoppen op jullie gemak kunnen jullie wel weer een andere keer doen. We’re at war, ladies!

Natuurlijk kan jij al deze bovenstaande tips gebruiken om nu te shoppen in de SALE bij Fashion by Fleur 😉

Chat openen