Top 5 van de leukste cadeaus

Top 5 van de leukste cadeaus 17

De tijd voor cadeau’s is weer aangebroken. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik vind het altijd een sport om leuke cadeau’s te vinden met een persoonlijk tintje, grappig of juist iets voor het interieur.

Om jou te inspireren hebben wij een top 5 van de leukste cadeau’s online gezet. Wedden dat jij zo inspiratie krijgt om het perfecte cadeau te kopen?

 

Sokken

Bij sokken denk je misschien hoe kan dat nou leuk zijn nou….wij hebben leuke sokken gevonden. De sokken van Sweetest Design. Deze sokken zijn Super leuk door de geweldige teksten die op de voetzolen staan. Zo kan je voor iedereen een paar sokken kopen die precies bij die persoon past. En of het nu voor de sint, kerst, vaderdag of zomaar is. Met een paar sokken van Sweetest Design geef jij altijd een geweldig cadeau.

Top 5 van de leukste cadeaus 19 sokken

Plaid en kussen

Met al die woonprogramma’s op de televisie kan je er niet omheen. Iedereen houdt wel van mooie plaids en kussens in huis om van jouw huis een thuis te maken. Met deze mooie plaids en kussens van Ook in het Paars weet je zeker dat jij het perfecte kussen of plaid vindt. Je vind er oa een mooie mint groene plaid en kussen van Klippan. Een waar sieraad op de bank of stoel.

klippan plaid en kussen Top 5 van de leukste cadeaus 23

 

Starbucks Beker

Ook een geweldig cadeau is deze beker van Starbucks. Deze beker kun je personaliseren met naam en je favoriete drankje. Wie wil dat nu niet! Het is een originele Starbucks beker dus wordt ook gewoon geaccepteerd bij de Starbucks.

Starbucks beker

 

Surprise Box

Wil jij graag verrassen of verrast worden? Dan is de surprise box het cadeau voor jou. In deze box zitten allerlei accessoires die een veel hogere waarde vertegenwoordigen dan dat je ervoor moet betalen. Je kan kiezen tussen een goudkleurige of een zilverkleurige box.

surprise box

 

 

Fashioncheque

Ben jij of ken jij een fashion lover? dan zit je zeker goed met een Fashioncheque. Deze cheque kan je in vele winkels (off en online) inleveren. Een ideaal cadeau voor een ware fashionista. Wist je dat je de Fashioncheque ook bij Fashion by Fleur kunt inwisselen?

Chat openen