yest kleding online kopen

Yest kleding online kopen

Eigenaar The Blog

Yest: trendy en betaalbare vrouwenmode

Yest kleding online kopen? Dat kan tegenwoordig bij Fashion by Fleur (check hier de hele collectie van onze Yest kleding). We hebben het allemaal erg druk tegenwoordig, maar dat betekent nog niet dat we geen tijd voor onszelf kunnen maken, of niet mee kunnen gaan met de laatste modetrends. Fashion by Fleur begrijpt dat en daarom zijn wij in zee gegaan met Yest. Sinds 2018 kun je bij ons een uitgebreide collectie van Yest kleding kopen. Als damesmode merk biedt Yest niet alleen comfortabele basics aan, maar ook kleding dat toch net dat beetje extra heeft. Ook is het een van de weinige merken dat zeer uitgebreid is waar het op de grotere maten aankomt. Yest biedt kleding aan van maat 36 tot en met maat 48, zo kun je altijd bij Yest terecht, ook als je een wat groter maatje nodig hebt.

Waarom kiezen wij voor Yest?

Het Yest kleding merk is een van de merken van het succesvolle Nederlandse bedrijf Buur Fashion. Yest is een internationaal vrouwenmode merk en het wordt ontworpen door de eigen ontwerpers van Buur Fashion. Van concept en ontwerp, tot het uiteindelijke eindproduct, Buur Fashion regelt het allemaal zelf. Met deze formule is het al jarenlang succesvol in de modebranche. Als merk richt Yest zich op betaalbare fashion die ook meegaat met de laatste fashion trends. Of je nu comfortabele basics zoekt, of kleding waarmee je echt meegaat met de laatste mode, je kunt altijd bij Yest terecht. En je kunt altijd rekenen op een mooie prijs en kwaliteitskleding. Yest biedt zowel seizoensgebonden collecties aan als een sterke basis- en jeanscollectie, in een aantal never out of stock basiskleuren. Zes keer in het jaar wordt een nieuwe collectie uitgebracht waar je niet alleen nieuwe ontwerpen kunt vinden, maar waar ook de klassieke basics meegaan met de mode, en in nieuwe varianten worden geleverd. Op deze manier worden je vertrouwde basics altijd opgefrist om mee te gaan met de laatste trends, en kun je ze goed combineren met de nieuwe items.

Yest kleding waar te koop?

Yest kleding waar te koop? Bij Fashion by Fleur natuurlijk. Het is vanwege de moderne aanpak van mode van Yest dat wij bij Fashion Fleur in 2018 besloten om het merk ook aan te bieden in onze damesmode webshop zodat jij jouw favoriete yest kleding online kopen. Het Yest kleding merk is trendy, betaalbaar, en ook geschikt voor vrouwen met grotere maten en dat is nou precies wat wij zoeken in merken die wij aanbieden. Bij Fashion by Fleur willen wij de moderne vrouw zich goed laten voelen in haar vel, met fashion die aansluit bij wat zij belangrijk vindt. Bovendien kun je bij Fashion van Fleur er altijd op rekenen dat onze items persoonlijk uitgezocht zijn. Bij onze webshop kun je 24/7 Yest kleding kopen; vanaf de bank of stiekem tussendoor op het werk. Browse door onze webshop door de vele Yest items die we al aanbieden. Maar als er nou een item is die je op het oog had, maar wij nog niet beschikbaar hebben, kun je ons gerust mailen. Wij zullen er dan alles aan doen om je te helpen. Mailen kan naar: info@fashionbyfleur.nl

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe kleding die online komt? Check dan onze facebookpagina en onze instagram.