Broekje voor onder jurk is de nr 1# oplossing tegen schurende benen

broekje voor onder jurk

Wat mij betreft is de uitvinding van de eeuw het BROEKJE VOOR ONDER JURK. Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik draag veel jurkjes in de zomer en winter maar als het warm wordt heb ik last van schurende bovenbenen. En dat vind ik niet prettig. In dit blog geef ik je naast dat je natuurlijk een broekje voor onder jurk kunt dragen nog meer tips waarmee je tijdens warme dagen geen schurende bovenbenen meer hebt.

 

Niets zo vervelend als schurende bovenbenen bij het dragen van een jurk of rok nu draag ik in het warme seizoen vooral een broekje voor onder jurk. Lekker makkelijk om snel onder je jurk of rok aan te trekken. Naast deze oplossing zijn er gelukkig nog meer oplossingen waarmee je zorgeloos van de warme dagen kunt genieten zonder last van die bovenbenen te hebben. Hieronder tips die je ook kunt gebruiken. 

Naast een broekje voor onder jurk heb je nog meer tips die kunnen helpen

ANTISCHUURCRÈME

Er bestaat zoiets als anti schuurcréme wat je aan de binnenkant van je bovenbenen, armen of andere plekken waar wrijving kan ontstaan. De crème is ook verkrijgbaar in een stickvariant voor als je dat liever hebt. Het voordeel van de stick is dat dit makkelijk onderweg aan te brengen is mocht dit nodig zijn.

HUIDCONTACTSPRAY

De huidcontactspray zorgt voor een (onzichtbaar) beschermlaagje die je huid beschermt tegen schuurplekken en huidirritaties  (sporters ook voor jullie is dit een goede oplossing). Wat ook fijn aan de spay is is dat hij naast onzichtbaar ook niet plakt.

DEODORANT STICK

Alcoholvrije deodorant heeft een beetje dezelfde werking als antischuurcrème. Let er wel op dat je een stick en geen roller of spray gebruikt. Odorex en Deoleen zouden goed werken, maar of ze echt beter zijn dan andere merken, is niet met zekerheid te zeggen.

TALKPOEDER

Talkpoeder werkt niet alleen goed op babybillen, maar ook tegen de pijn van schurende bovenbenen. Als je niet graag glibberige benen hebt, is dit middel een goede oplossing. Het poeder absorbeert vocht, waardoor je benen droog blijven. Een nadeel is dat je voorzichtig moet zijn bij het aanbrengen, want je wil geen witte vlekken op je kleding.

FIETSBROEK

Een fietsbroek of corrigerend ondergoed onder je jurk of rok dragen bespaart je ook veel ellende: het broekje voorkomt huid-op-huidcontact, waardoor je benen niet tegen elkaar schuren. Corrigerende boxers hebben hetzelfde effect. Een fietsbroek of corrigerend ondergoed kunnen strak zitten, daar in tegen is het broekje voor onder jurk gemaakt van los materiaal wat draagt alsof je niks aan hebt. Hierdoor heb je er veel draagcomfort van. Wil je echt ook corrigeren van je figuur dan zou ik adviseren voor deze optie te gaan.

DIJENBANDEN

Dijenbanden hebben hetzelfde effect als een fietsbroek en corrigerend ondergoed. Een pluspunt van de dijenband is dat je zelf kunt bepalen hoe hoog je ‘m wil dragen.

GLIJMIDDEL

Niet per se het eerste waar je aan denkt, maar tegelijkertijd klinkt het heel logisch. Door het middel op je benen te smeren, glijden ze langs elkaar heen zonder te schuren waardoor het comfortabeler is om een rok te dragen. Nadeel is wel dat je “plakkerige” benen kunt hebben en dat krijgt je niet als je een broekje onder jurk draag. Voordeel is dat je dit middel makkelijk in je tas kunt meenemen en indien nodig op het toilet weer kunt aanbrengen.

 

Nu je weet hoe je schurende bovenbenen kunt voorkomen (door een broekje onder jurk) kun je met een gerust hart opzoek naar dat ene rokje of die ene jurk die je voorheen niet wilde dragen en nu met deze tips wel (weer) wilt gaan dragen. Neem dan een kijkje bij onze rokken en jurk en wellicht hebben wij jouw favoriete kledingstuk wel in onze collectie opgenomen.

broekje voor onder jurk

 

Wil jij regelmatig acties, looks en nog veel meer zien van Fashion by Fleur? Bekijk dan ook eens onze instagram en of facebook pagina.

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?