Comfortabele maar zakelijke look

zakelijke look

Weet je soms ook niet wat je aan moet trekken naar je werk? Soms is het ook gewoon koud op kantoor en volstaat dat leuke blouse je niet alleen. Omdat je toch ook iets wilt dragen wat lekker zit en comfortabel aanvoelt hebben wij voor jou de comfi zakelijke look samengesteld. Wat dacht je van dit waanzinnige jurkje met stijlvolle kleuren combi en mooi design? Deze basis kun je perfect combineren met de lange blazer in een mooie donkerblauwe kleur. De mooie hals en driekwart mouwen geven een stijlvol accent aan je jurkje.

Wil je voor de extra comfy look gaan dan kun je je outfit combineren met de zwarte glimmende sneakers. Voor als je veel moet lopen of staan geven deze je gewoon een heerlijk comfortabel gevoel de hele dag door. Toch iets meer classy? Dat kan natuurlijk dan draag je gewoon mooie heels.

Vind je deze combinatie helemaal te gek? Aarzel dan niet en bestel snel!

Soms heb je van die dagen dat je comfortabel maar toch een zakelijke look nodig hebt. Deze jurk en blazer zitten heerlijk comfortabel en zijn goed te combineren met zwarte sneakers of heels.

 

wardy-long-blazer korte jurk jeromezwarte sneaker

Lange blazerWardy € 79,95 Korte jurk Jerome €31,95 Zwarte sneaker €79,95

 

 

Chat openen