De trenchcoat is ideaal als tussenjas

beige trenchcoat

Als er een jas is waar ik helemaal weg van ben is het wel de trenchcoat de ideale tussenjas (perfect voor nu dus). Niet voor de eerste plaats omdat ze erg flatterend staan bij de meeste lichaamsvormen,voor de curvy ladies onder ons, je creëert met deze jas een hele mooie taille. Als je je outfit afmaakt met een mooie trenchcoat krijgt je outfit direct een nette uitstraling. De jas past ook bij vrijwel elke look sportief met jeans en sneakers maar ook over een mantelpak kan deze jas perfect.

Fashion by Fleur heeft een 3 tal coats in de collectie opgenomen waaronder een classieke trenchcoat, een mooie zwarte trenchcoat en een trendy model met een mooie kraag.

 

trenchcoat
camel trenchcoat €124,95

 

 

zwarte dames trenchcoat
zwarte trenchcoat URO €99,95

 

zomerjas
zomerjas vonnie €94,95

 

 

Ik heb zelf enkele modellen trenchcoats in mijn kledingkast hangen, zowel voor de lente/zomer als voor de herfst/winter en krijg er telkens weer complimentjes over als ik er ééntje aan heb. De jas is een basic waar je best wel in kunt investeren. Een goede coat gaat wel een paar jaar mee.

Om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw aankoop is het belangrijk om te kijken hoe je deze het beste kunt reinigen. Soms is het namelijk verstandiger om te kiezen voor een stomerij dan zelf te wassen. Raadpleeg in ieder geval eerst het waslabel dat in je kledingstuk zit voor meer informatie.

Wat is jouw favoriete model jas voor de lente? Ga jij voor een korte of een lange jas?

Chat openen