DWRS Sneakers Hip voor jong en oud

DWRS sneakers los angeles sneakers

Wanneer je onze shop hebt bezocht dan kan het haast niet anders dan dat je ook de nieuwe schoenen van ons label DWRS hebt gezien. Wat zijn ze gaaf he! DWRS sneakers worden gekenmerkt door hun opvallende design, hoge draagcomfort en uitstekende kwaliteit. Deze gympen zijn hippe sneakers van Nederlandse bodem die voor jong en oud draagbaar zijn. In deze blog nemen we je mee in de wereld van dit hippe Nederlandse merk en laten we je zijn welke pareltjes van DWRS sneakers wij in de collectie hebben.

 

DWRS Sneakers wat zijn dat voor sneakers eigenlijk?

DWRS Sneakers herken je ten alle tijden aan de leuke hippe en trendy look van deze sneakers voor dames. En laat je niet voor de gek houden want deze sneakers zijn er voor dames van alle leeftijden. DWRS gaat helemaal met de trend mee en daarom komen de sneakers in allerlei vormen en kleuren van zeer opvallend tot gematigd maar altijd met een leuke twist. Dus houd je van opvallend en kleurig dan hebben we zeker een aantal mooie sneakers voor je in de collectie. Ben je meer van ingetogen, mooie zachte en warme kleuren? Niet getreurd ook voor jou is er van alles beschikbaar in onze shop. Neem gewoon even een kijkje en vergaap je aan de mooie DWRS sneakers.

DWRS Sneakers sneaker dwrs-

Kwaliteit van de DWRS Sneakers

De reden waarom wij de sneakers van DWRS Label verkopen is omdat ze van zeer hoge kwaliteit zijn en er gekozen is voor hoogwaardige materialen. Dit uit zich in het feit dat de schoenen altijd voorzien zijn van een goed voetbed en dat er veel met leer en suède gewerkt wordt. Door de gekozen materialen is het draagcomfort erg hoog en merk je gewoon dat je een kwaliteitsschoen aan je voeten draagt. Net als Fashion by Fleur hecht DWRS veel waarde aan kwalitatieve goede producten en daarom zijn we ook zo een goede match. Niet de aller goedkoopste sneaker, maar wel één waar je elke dag en lang van kunt genieten.

DWRS sneakers Los Angeles

 

Bekendste DWRS Sneakers is de LA sneaker

Wist je dat de bekendste sneaker van DWRS de LA sneaker is? DWRS brengt deze topper elk seizoen opnieuw uit in andere kleuren en met andere materialen, zoals leer, suède etc.  Deze nemen we dan ook direct weer op in onze collectie zodat jij keuze hebt uit een ruim aanbod. Zelf heb ik, natuurlijk, ook een paar LA gympen en ze zijn echt wel één van mijn favorieten. Ik loop er bijna dagelijks op en geniet er nog elke dag van. Iets wat we jou ook gunnen en zodra je ze aangepast hebt, snap je direct waarom deze één van de best lopende DWRS sneakers zijn. Je wilt niet anders meer.

DWRS los angeles sneakers

Naast de trendy gympen van DWRS hebben wij ook andere schoenen van hen in onze collectie opgenomen. Oa de LUGO enkellaars, Paris mocassins etc etc. Ook deze schoenen zijn weer allemaal met zorg gemaakt en daarbij is gebruik gemaakt van goede materialen zoals leer, suede etc. Elk seizoen is het voor ons weer een feestje om een mooie collectie samen te stellen.

Wil jij op de hoogte blijven van leuke acties én geïnspireerd raken hoe je onze kleding kunt combineren met deze sneakers? Volg ons dan via Instagram of Facebook

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?