Fashionable looks voor de zomer

Fashionable looks voor de zomer 7

De zomer is in aantocht, de temperatuur gaat stijgen. Er wordt uitgekeken naar rokjesdag. Maar oei wat als het echt warm wordt heb jij dan ook zo’n moeite om je stijl te behouden en er nog fashionable uit te blijven zien, zonder dat je zonnebril van je neus glijdt door de warmte.

Wij herkennen dat helemaal en vragen ons ook steeds af hoe onze collega powervrouwen in Italië en Frankrijk het toch voor elkaar krijgen om ondanks het weer er zo stijlvol uit te blijven zien? Je kent ze wel, die dames die perfect in de make-up zitten, een super stijlvol jurkje dragen met waanzinnige hakken en een ware glamour zonnebril. Maar hoe doen ze dat toch?

Maar dames wat zij kunnen, kunnen wij ook. Allereerst begint het er natuurlijk mee dat je je niet te druk moet maken (daar is het veel te warm voor). Op het weer hebben we geen invloed en je mag, als echte lady, best het mannelijk geslacht wat meer zijn best laten doen zodat bij jou het zweet niet uitslaat. Immers als ze willen dat jij er goed uitziet dan mogen ze je ook zo behandelen.

Zonder gekheid, kijk eens naar deze looks, je ziet er niet alleen spetterend uit! Het is ook nog een perfecte look om de warmere dagen heel fashionable door te komen.

Enne.. psst dat wij zorgen dat de heren wat meer hun best voor ons doen en wij in deze looks altijd fashionable uit blijven zien hoeven de heren natuurlijk niet te weten 😉

 

wijde roze broek lange zomerjurkjumpsuit

Chat openen