Fransa Kleding hippe dameskleding speciaal voor jou

wollen trui dames fransa kleding

Wij hebben weer een leuk nieuwtje zo in het nieuwe jaar. Naast Fransa Plus size hebben we ook reguliere Fransa kleding in onze collectie opgenomen. Naast de andere merken vinden wij dit een leuke aanvulling en hieronder laten we je meer zien.

Waarom Fransa Kleding

Zoals we net al zeiden vinden wij dat Fransa kleding een mooie aanvulling is op onze huidige collectie. De collectie van Fransa (die wij inkopen) loopt van S tot en met XXL en de Fransa Plus Size collectie loopt vanaf maat 42-56. Wij hebben bewust voor deze brede range aan maten gekozen omdat wij vinden dat iedereen er mooi en leuk uit moet kunnen zien ongeacht haar maat.

Doordat we zo’n grote range aan maten kunnen aanbieden van dit label past het ook bij de visie die wij hebben “Fashion for all shapes and beautiful forms”

Maar naast de maten vinden wij het ook belangrijk dat de pasvorm past bij onze klanten. Ze houden rekening van de curves van menig dame (wat wij minder terug vinden in de Franse of Italiaanse merken).

Fransa Plus size kleding

Naast de Fransa kleding hebben wij ook de Fransa plus size kleding (tot maat 56). Dit is een hip label waarbij jij je als vrouw op je mooist kunt voelen. Naast soepel vallende stoffen, mooie materialen is ook de pasvorm van Fransa plus size goed.

Heb jij al kleding van dit label in je kast liggen? Neem in ieder geval snel een kijkje bij onze huidige collectie van Fransa en Fransa Plus Size.

Check ook altijd onze Social media kanalen voor nog meer inspiratie en looks. Facebook, Instagram

Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?