Maatje meer damesmode

grote maten mouwloze top

Een maatje meer damesmode hoeft niet meer niet saai of oudbollig hoeft te zijn dat bewijzen wij wel met onze collectie Yesta kleding. Of je nu maat 38 hebt of maat 60, brede heupen of platte billen lang of kort bent, je moet je altijd op en top vrouwelijk voelen.

Op en top vrouwelijk voelen met een maatje meer dat kan bij ons zeker. Elk seizoen kiezen wij zorgvuldig onze nieuwe collectie uit waarbij wij in ons achterhoofd houden dat iedereen met welke shape of maat je je prettig moet kunnen voelen in kleding. Wij hebben oa onze collectie opgenomen het grote maten mode dames label YESTA. Dit label wilt dat jij je graag mooi, vrouwelijk en zelfverzekerd voelt in de alledaagse dingen die je doet en dat start bij een goede outfit.

Waar wij tijdens het inkopen op letten is dat de pasvorm goed is, de kleding gemaakt is van mooie stoffen en dat het ook een beetje up to date is. Yesta maakt elk seizoen de leukste dameskleding voor een maatje meer en wij proberen hier de leukste items uit te halen om zo voor jou een zo leuk mogelijke en een zo compleet mogelijke aanbod te vinden. Je vind alle kleding van maat 46-60 op onze speciale curvy fashion pagina.

Mis je iets? Of heb jij een geweldige tip voor een mooi plus size merk meld het ons, wij zijn altijd op zoek naar die parels waarmee wij nog meer aan jouw wensen qua kleding kunnen voldoen. Wil jij regelmatig inspiratie op doen  voor nieuwe looks? Volg ons dan via Facebook

 

doorknoopjurk midi

zwarte tuniek dames

 

Waar koop je dan dameskleding voor grote maten? Bij Fashion by Fleur natuurlijk 😉

Chat openen